Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pusdienas, ēdiens
Pusdienas, ēdiens Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu dienu iesāksi patiesi možā garastāvoklī. Darbā būsi gatavs kalnus gāzt. Veiksies ar plānošanu, saimnieciskajiem pienākumiem saistītais. Vakarpusē vēlēsies risināt attiecību jautājumus.

VĒRSIS Var nākties spert kādu atbildīgu, tālejošu lēmumu. Neļauj šaubām, nedrošībai sevi uzveikt, iedrošinies ar domu, ka rezultāts neapšaubāmi sevi attaisnos. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

DVĪŅI Pieaugs tavas analītiskā dotības, kas ļaus vieglāk tikt galā ar intelektuāla rakstura pienākumiem. Diena piemērota, lai veiktu pārrunas, dibinātu jaunus kontaktus, kā arī kārtotu birokrātiskas nianses.

VĒZIS Šī var izrādīties svarīga diena ar kultūras dzīvi saistītajiem Vēžiem. Fantāzija būs saasināta, spēsi apliecināt savus radošos talantus. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi intriģējošs, noslēpumains.

LAUVA Ne brīdi nebūs laika tā vienkārši apsēsties un atvilkt elpu, jo rezultāts prasīs daudz cītīga darba. Labāk neķeries pie kā jauna, ja neesi ticis galā ar iesākto! Esi uzmanīgs, kārtojot juridiskus jautājumus!

JAUNAVA Tavs līdzsvars ārēji šķitīs turpat vai nesatricināms, taču iekšēji jutīsies samērā nedroši. Zvaigznes saka, ka psiholoģiskais vājums būs ātri pārejošs un tu drīz vien atkal iesi uz visiem simts procentiem.

SVARI Centies maksimāli koncentrēties veicamajiem pienākumiem, nenovērs savu uzmanību ar blakus lietām. Pēcpusdienā iespējama negaidīta ziņa no tālienes. Mājas dzīvē tieksies pēc miera un harmonijas.

SKORPIONS Tev piemītošā harisma un enerģiskums ļaus paveikt lielus darbus. Nav izslēgts, tev tiks izteikti jauni lietišķie piedāvājumi, taču nesteidz tos pieņemt. Labāk turies pie labi zināmām, pārbaudītām lietām.

STRĒLNIEKS Šodien, iespējams, būsi nedaudz nomākts. Arvien biežāk gremdēsies filozofiska rakstura pārdomās par dzīves jēgu. Ieteicams vairāk būt kopā ar ģimeni, it sevišķi atvasītēm.

MEŽĀZIS Piemērots laiks profesionālās meistarības celšanai, kā arī pieredzes apmaiņas braucieniem. Tavas atvasītes var uzticēt tev kādu personīgu noslēpumu, novērtē viņu atklātību!

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc jaunām virsotnēm. Veidojot karjeru, neatstāj novārtā mīļoto cilvēku, neļauj viņam justies liekam tavas aizņemtības dēļ. Sarūpē partnerim kādu patīkamu un romantisku pārsteigumu.

ZIVIS Centies pēc iespējas objektīvāk raudzīties uz notiekošo, nebalsties uz subjektīviem pieņēmumiem. Saskarsmes jomā ievēro godprātības principu, nemaldini līdzcilvēkus, atzīsti pieļautās kļūdas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu