Ugunsdzēsēji no gruzdošā Kalnciema ielas grausta izglābj jenotu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VUGD/Facebook

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, dzēšot sešstāvu neapsaimniekoto ēku Rīgā, Kalnciema ielā, sastapušies ar pavisam negaidītu viesi - vienā ēkas daļā glābēji atrada jenotu,  kurš tur bija paslēpies. 

Glābēji dzīvnieku notvēra un nogādāja veterinārās klīnikas darbiniekiem.

Šis nebija vienīgais dzīvnieks, kam VUGD trešdien steidzās palīgā - šopēcpusdien Ozolnieku novadā izglābts ledū ielūzis suns.

Izsaukums uz Ozolnieku novada Cenu pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju ledū ielūzis suns, VUGD saņēma īsi pirms plkst.15.

Izmantojot glābšanas dēli, glābēji nokļuva līdz sunim, izcēla no ūdens un nodeva saimniekam.

Kā vēstīts, VUGD trešdien izdevies likvidēt naktī uz svētdienu izcēlušos ugunsgrēku sešstāvu graustā Rīgā, Kalnciema ielā 2b, blakus Raņķa dambim.

Līdz ar ugunsgrēka likvidēšanu Valsts policija (VP) arī atjaunojusi satiksmi Meža ielas posmā no Raņķa dambja virzienā uz Kalnciema ielu, aģentūra LETA noskaidroja VP. Ugunsgrēku glābēji lokalizēja pēc četru stundu darba, taču līdz pat trešdienas pusdienas laikam glābēji turpināja tā likvidēšanu.

Plkst. 13.19 ugunsgrēks pilnībā likvidēts. Kopējā degšanas platība ēkas visos stāvos un jumtā ir 4650 kvadrātmetri. Jau ziņots, ka dzēšana notika tikai no ārpuses, jo sagruvušo starpstāvu pārsegumu dēļ ēkas iekšpusē atrasties ir bīstami.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu