Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būsi gatavs pieņemt jaunus izaicinājumus, tieksies pēc pilnveidošanās, izaugsmes. Šis ir atbilstošs mirklis, lai kārtotu lietišķa rakstura jautājumus, tiktu galā ar juridiska rakstura lietām.

VĒRSIS Nelielus uztraukumus var radīt darba lietās notiekošais, taču, neskatoties uz to, tu ātri vien tiksi galā ar dienas pienākumiem. Spēsi labi saprasties ar augstākstāvošajiem. Mājas dzīvē valdīs miers un saticība.

DVĪŅI Vajadzēs pielāgoties mainīgajai situācijai, kas faktiski nesagādās tev īpašas problēmas. Dinamiskais darba ritms veicinās tevī cīņassparu un sacensības garu. Vakarā iespējama negaidīta ballīte.

VĒZIS Šobrīd sekmīgi spēsi tikt galā ar darba lietām, turpretim mājas dzīvē notiekošais var sagādāt zināmas galvassāpes. Pateicoties spontānām idejām, var izdoties uzlabot savu materiālo stāvokli.

LAUVA Vajadzēs būt pacietīgam un apzinīgam, citādi nospraustos mērķus sasniegt būs grūti. Šodien labāk padosies sabiedriska rakstura aktivitātes. Kontaktējoties ar apkārtējiem, būsi smaidīgs un laipns.

JAUNAVA Dzims jauni plāni, idejas, kuras tā vien gribēsies īstenot dzīvē. Šī var izrādīties zīmīga diena Jaunavām, kuras saistītas ar pedagoģiju, mākslas pasauli. Mīlas dzīvē iespējami pārsteigumi.

SVARI Koncentrēties darba lietām var traucēt zināms nemiers, kura cēlonis būs meklējams iekšējos psiholoģiskajos procesos. Nebūtu vēlams organizēt svarīgas tikšanās, kārtot ar apdrošināšanu saistītus jautājumus.

SKORPIONS Ražīga diena. Tev padosies gan individuāls, gan kolektīvs darbs. Mācēsi pārliecināt apkārtējos rīkoties pēc taviem ieteikumiem. Šobrīd paveiktajam var būt jūtama ietekme uz tavu karjeras attīstību.

STRĒLNIEKS Saskarsmē ar līdzcilvēkiem esi diplomātisks, atturies no pārlieka tiešuma. Dienas pirmajā pusē var būt aktuāli saimnieciskie jautājumi. Savukārt pēcpusdienā pievērsīsies privātajām lietām.

MEŽĀZIS Tev var tikt uzticēti jauni pienākumi, kuriem būs nepieciešama profesionālo iemaņu pilnveide. Liela nozīme būs tam, vai spēsi sevī uzturēt pārliecību saviem spēkiem, nepadosies grūtību priekšā.

ŪDENSVĪRS Šodien vairāk uzmanības koncentrēsi ģimenes lietām. Nav izslēgts, būs sakrājušies attiecību jautājumi, kurus vēlēsies pārrunāt ar otro pusīti. Saskarsmē ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda.

ZIVIS Var parādīties tendence dramatizēt notikumu nozīmi, ļaut pārlieku vaļu emocijām. Šā brīža astroloģisko fonu labāk pratīs izmantot tie Zivju zīmes pārstāvji, kuri nodarbojas ar mākslu vai psiholoģiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu