Kavējas sūtījumu piegāde uz ASV

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasta sūtījumu piegādē uz ASV izmantoto aviokompāniju kravu kapacitātes ierobežojumu dēļ patlaban kavējas sūtījumu piegāde uz ASV, informēja VAS "Latvijas pasts".

Kompānijā informēja, ka, meklējot alternatīvas piegāžu nodrošināšanai, rasta iespēja prioritāri piegādāt neliela gabarīta eksprespasta un A klases sūtījumus, taču arī šiem sūtījumiem piegādātāji noteikuši apmēra ierobežojumus. Visi sūtījumi, kas pieņemti piegādei uz ASV, tiks izsūtīti ar pirmajiem pieejamajiem avioreisiem.

"Latvijas pastā" atzīmēja, ka gada nogale ir noslogotākais darba periods pasta uzņēmumiem un kravu pārvadātājiem, jo pasta sūtījumu apmērs, ņemot vērā gada nogales svētkus un interneta komercijas straujo attīstību, būtiski palielinās. Sūtījumu piegādei ārpus Latvijas tiek izmantoti dažādu aviokompāniju pakalpojumi, bet, tā kā gada nogalē pieaug arī pasažieru pārvadājumi, šogad aviokompāniju kravu sūtījumu kapacitāte visu sūtījumu piegādēm uz ASV izrādījusies nepietiekama.

Šajos apstākļos aviopārvadātāji bez iepriekšēja brīdinājuma noteikuši aizliegumu pasta sūtījumu pieņemšanai uz ASV, atzina "Latvijas pastā".

Visi sūtījumi uz ASV tiks nekavējoties izsūtīti ar pirmajiem iespējamajiem avioreisiem, informēja "Latvijas pastā".

"Latvijas pasts" uztur vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu