Turpmāk "Taxify" taksometrus varēs izsaukt arī ar telefona zvanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Turpmāk mobilās lietotnes "Taxify" taksometrus varēs izsaukt arī ar telefona zvanu, informē "Taxify" pārstāvji.

"Taxify" pārstāvji norādīja, ka ikdienā mobilā lietotne ir ērts un populārs veids, kā izsaukt taksometru, taču ir gadījumi, kad telefona zvans ir ātrākais veids, kā sazināties.

Tostarp kompānijā minēja, ka nepieciešamību pēc iespējas izsaukt taksometru ar telefona zvanu pauduši juridiskie klienti, piemēram, viesnīcas, restorānu un citu uzņēmumu pārstāvji, kuriem nepieciešams izsaukt taksometru klientu vajadzībām. Tāpat taksometru ir vieglāk izsaukt ar telefona zvanu no vietām, kur nav pieejams kvalitatīvs interneta savienojums.

"Taxify" pārstāvji informēja, ka šobrīd maksa par zvanu ir līdz 0,2 eiro minūtē atkarībā no operatora, bet tiek slēgtas vienošanās, lai no 2019.gada 1.februāra visu mobilo sakaru operatoru klientiem šis pakalpojums būtu pieejams bez maksas.

"Taxify" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. "Taxify" darbojas 20 valstīs Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Centrālamerikā. Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Taxify" dibināta 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu