Svētdien negadījumos uz ceļiem cietuši trīs cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā traumas guvuši trīs cilvēki, pavēstīja Valsts policijā.

Visā valstī reģistrēti 54 negadījumi, 21 no tiem noticis Rīgā un apkārtnē, pa 11 Vidzemes un Latgales reģionā. Zemgalē notikušas septiņas avārijas, bet Kurzemē - četras.

Trīs negadījumos cietuši cilvēki, un divi no trim cietušajiem bijuši gājēji vai velosipēdisti. Avārijas ar cietušajiem notikušas Rīgas, Kurzemes un Latgales reģionos.

Kopā ceļu satiksmes jomā pēdējā diennaktī sastādīts 361 administratīvo pārkāpumu protokols, tajā skaitā 116 par ātruma pārsniegšanu, deviņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un trīs - par braukšanu narkotisko vielu iespaidā.

VP informēja, ka pieci dzērājšoferi aizturēti Rīgas reģionā, trīs Latgalē, bet viens - Zemgalē. Savukārt visi gadījumi, kas saistīti ar auto vadīšanu narkotisko vielu ietekmē, reģistrēti Rīgā un apkārtnē.

Visvairāk atļautā braukšanas ātruma pārkāpēju fiksēts Zemgalē - 31 -, 28 protokoli sastādīti Rīgas reģionā, 21 Vidzeme. Nedaudz mazāk šādu pārkāpumu bijis Latgalē un Kurzemē, attiecīgi 19 un 17.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu