Video: noslīcināta Ferrari glābšanas operācija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trakas lietas pērnā gada izskaņā notikušas Palmbīčā, Floridā. Tur kāds vīrietis nezināmu iemeslu dēļ ar savu Ferrari lielā ātrumā no laivu piestātnes iebraucis Atlantijas okeānā. Kopš incidenta ir pagājušas nepilnas divas nedēļas, un tagad atklātībā nonākusi jauna informācija par notikumu, kā arī noslīcinātā Ferrari F360 izcelšanas operācija. 

Kā vēsta TheDrive.com, 48 gadus vecais Džeimss Mukačio jaunākais okeānā apzināti iebraucis ap septiņiem 26.decembra rītā. Pēc iegāšanās ūdenī automobilis apmēram 15 metrus vēl nopeldējis un tad nogrimis aptuveni 10 metru dziļumā. Mukačio izdevies izkļūt no auto, vēl pirms tas sasniedzis okeāna gultni. Sekojošās pārbaudēs autovadītājam netika konstatēts ne alkohola reibums, ne narkotisko vielu klātbūtne organismā.

No okeāna Ferrari tika izcelts tuvāko 24 stundu laikā, kad, izmantojot speciālus gaisa spilvenus, auto tika nogādāts ūdens virspusē un aizvilkts līdz krastam. Attiecīgo video savā Facebook vietnē publicējuši ūdenslīdēji, kas piedalījās mašīnas izcelšanas operācijā.

Var piebilst, ka šī nav pirmā reize, kad minētie ūdenslīdēji no ūdens izvilkuši Ferrari. Iepriekš viņiem bijusi darīšana ar krietni vien jaunāku Ferrari 458. Tas bijis nomāts auto, kura vadītājs nebija ticis galā ar mašīnas vadību un iebraucis ūdenstilpē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu