Banka "Citadele" turpinās piedāvāt klientiem internetbankas kodu kartes (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Banka "Citadele" turpinās piedāvāt klientiem internetbankas kodu kartes,  pavēstīja bankas ārējās komunikācijas vadītāja Regīna Ikala.

Viņa norādīja, ka līdztekus citiem moderniem autentifikācijas rīkiem banka "Citadele" turpinās klientiem piedāvāt arī internetbankas kodu kartes, jo bankas piedāvātais kodu kartes lietošanas risinājums atbilst tādiem drošības standartiem, lai to izmantotu arī turpmāk.

Ikala minēja, ka arī turpmāk kodu karti varēs izmantot kopā ar īsziņas autentifikāciju, kurā saņemtā informācija satur darījuma detaļas un unikālu kodu. Izmantojot kodu kartes, bankas klienti var veikt līdz 1000 eiro vienā maksājumā un 2000 eiro dienas laikā, kā arī autorizēties internetbankā, mobilajā lietotnē, portālā latvija.lv un citos interneta portālos.

Papildus kodu kartēm autorizācijai internetbankā banka "Citadele" piedāvā arī citus risinājumus, sacīja Ikala, piebilstot, ka viens no tiem ir "MobileScan" kodu risinājums viedtālruņu lietotājiem. Šo pakalpojumu banka iesaka tiem, kas lieto viedtālruņus ikdienā vai kuriem ir nepieciešami lielāki maksājumu limiti par 1000 eiro vienā maksājumā vai 2000 eiro dienas laikā. Tāpat banka piedāvā autorizācijai izmantot kodu kalkulatoru.

"Klienti ir dažādi, un mums rūp, lai ikvienam klientam bankas lietošana būtu ērta un cilvēki būtu apmierināti, tāpēc nolēmām ļaut klientiem izmantot kodu kartes arī turpmāk. Lai arī aizvien vairāk klientu lieto viedtālruņus un autorizējas bankā, izmantojot "MobileScan", redzam, ka ne visi klienti ir gatavi mainīt autentifikācijas rīkus un citus ieradumus. Ņemot vērā, ka mūsu kodu karšu risinājums ar SMS atbilst visām tehniskajām un drošības prasībām, esam nolēmuši saglabāt šo risinājumi klientiem," teica bankas "Citadele" E-biznesa daļas vadītājs Mārtiņš Bērziņš.

Pēc aktīvu apmēra banka "Citadele" 2018.gada septembra beigās bija ceturtā lielākā banka Latvijā. Bankas "Citadele" obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu