Iemīļoti viesu nami, kas meklē jaunus saimniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Uz viesu namu visbiežāk dodamies, kad lūkojam pēc atpūtas, kad svinami svētki vai īpaši dzīves notikumi. Kvalitatīvi veidots viesu nams, kas cilvēkiem liek justies kā mājās, bet vienlaicīgi nodrošina pozitīvas emocijas un atpūtu, spēj nest labus darba augļus un neizmērojamu gandarījumu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina apskatīt dažus šobrīd pārdošanā esošus viesu namus Latvijā, jo, kas zina, varbūt īstais saimnieks satiek savu īsto īpašumu? 

Oāze Daugmales pagastā ar brīnišķīgiem skatiem visapkārt

Viesu nams, divas pirts ēkas, trīs angļu tipa dzīvojamās mājiņas, tējas namiņš, malkas šķūnis un svinību zāle - tas viss pieejams šajā objektā.

Īpašums tiek pārdotas ar visu nepieciešamo uzņēmējdarbībai, sākot ar svinību un galda piederumiem, mēbelēm un telpu aprīkojumu, beidzot ar tehniku āra darbiem un izklaidei.

Kompleksa stāvlaukumā vietas pietiks 60 automobiļiem un svinības iespējams sarīkot līdz pat 100 cilvēku lielai kompānijai. Teritorijā projektēta un pamati ielieti viesnīcai ar 1567 m2 platību, diviem stāviem, mansardu un vietu 24 numuriņiem. Teritorijā atrodas arī 20.gs. sākumā veidots Ulmaņlaika pagrabs, ko bija paredzēts izmantot kā vīna pagrabu, kā arī pazemes garāža ar tuneli.

Foto: city24.lv

Apskatīt īpašumu!

Izsmalcināts atpūtas nams jūras krastā Ragaciemā

Unikālais atpūtas nams atrodas Ragaciemā, kur jūras krasts atrodas vien dažu soļu attālumā no mājas. Tuvākā kūpinātava, kur var iegādāties svaigas zivis, kas tiek zvejotas un gatavotas katru rītu, atrodas tikai 100 metru attālumā. Viesu nams atklāts 2016.gadā un kā saka īpašuma veidotāji, "šeit ielikta daļa dvēseles".

Piecās mājīgās istabās un vienā luksus numurā ar džakuzi var apmesties līdz 24 cilvēkiem. Pirmajā stāvā atrodas skaista kamīnzāle ar lielu virtuvi. Mājas teritorija ir iežogota, ar labiekārtotām grila vietām un izeju uz pludmali.

Foto: city24.lv

Apskatīt īpašumu!

Atpūtas komplekss "Abzaļi" Gaujas ielokā

"Abzaļi" atrodas 5 km attālumā no VIA Baltica autoceļa A1, Ādažu novadā, 30 minūšu brauciena attālumā ar auto no Rīgas.

Kopš ēkas uzcelšanas 2010.gadā līdz pat šodienai, viesu nams ir ģimenes apsaimniekots bizness, piedāvājot telpas ģimenes svētku un svinību rīkošanai, kā arī lietišķu un atpūtas pasākumu organizēšanai.

Īpašumam ir skaista, iekopta teritorija un tas var kalpot gan tūrisma biznesam, gan pastāvīgai dzīvošanai ar telpu nomas funkciju. Uz 1.17 ha liela zemes gabala izvietota 3 stāvu siltināta ēka ar terasi, kopts priežu mežs un pļava ar ugunskura vietu, bērnu laukums un bruģēta autostāvvieta ar kopējo platību 1066 m2.

Foto: city24.lv

Apskatīt īpašumu!

Viesu nams "Zvīguļi" ar kemperu parku Pierīgā 

Šis viesu nams atrodas netālu no galvaspilsētas Rīgas, Gaujā - Inčukalna novadā, šosejas A2 malā. Šo lokāciju noteikti būs pamanījuši tie, kas ikdienā dodas pa autoceļu Rīga - Sigulda.

Nekustamais īpašums sastāv no zemes 3979 m2 platībā, 820 m2 lielas divu stāvu viesu mājas, āra lapenes, bērnu rotaļu laukuma un kemperu parka. Viesu nams "Zvīguļi" nodrošina telpas pasākumiem, naktsmītnēm un atpūtai līdz 55 personām. Ikdienā darbojas kā viesnīca un kemperu parks.

Foto: city24.lv

Apskatīt īpašumu!

Ērti sasniedzamā "Bruņinieku muiža" Mārupē

Viesu nams "Bruņinieku muiža" izvietots ļoti pateicīgā lokācijas vietā - Mārupē. Tas ir ērti sasniedzams gan ar privāto, gan sabiedrisko transportu. Te pieejamas 12 istabas, konferenču zāle, pirts, baseins, banketu zāle. Īpašums ir piemērots dažādu skaistu dzīves notikumu svinēšanai: kāzām, konferencēm, dzimšanas dienu ballītēm utt.

6670 kvadrātmetrus lielajā īpašumā atrodama 356,7 kvadrātmetrus liela viesu māja un 204,8 kvadrātmetrus plaša pirts ēka, kurās dominē koka motīvi, radot mājīgu gaisotni. Abas ēkas ir labiekārtotas. Tāpēc, iegādājoties īpašumu, atliek piešķirt tam savu īpašo "odziņu" un uzņemt viesus.

Foto: city24.lv

Apskatīt īpašumu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu