7 iemesli, kāpēc Tulikivi krāsnis ir labākais siltums Jūsu mājām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai kādreiz esat aizdomājušies par siltuma patieso dabu? Ne jau par to nepacietību, ar kuru to gaidāt no vēl aukstiem radiatoriem. Bet gan par to, ko tik loloja mūsu vecvecāki, savukārt desmitiem paaudžu pirms tiem senie cilvēki – akmens un uguns pavēlnieki. Tieši šīs divas dabas stihijas satiekas Tulikivi ziepjakmens kamīnkrāsnīs.

Pērn somu koncerns laida klajā jaunu kolekciju“Karēlija”, kurā apvienojas augstākās ražošanas tehnoloģijas, siltumakumulējoša akmens labākās kvalitātes un jaunākās dizaina tendences.

Jūsu uzmanībai piedāvājam 7 iemeslus, pēc kurām jūs vairs nevēlēsieties sildīt savu mājokli ne ar ko citu, izņemot Tulikivi. Tāpat, kā to dara vairāk nekā 300 000 laimīgu mājsaimniecību visā pasaulē.

1. Pirmā kamīnkrāšņu īpašība ir to unikālā dabīga materiāla kvalitātē. Talka-magnezīts jeb tautā dēvētais ziepjakmens, “karstais” vai “Tulikivi” akmens, tiek iegūts no pasaulē lielākā, pēc iežu kvalitātes labākā karjera Somijas pilsētā Jukka. Augsts blīvums, siltumvadāmība un īpatsvars, kā arī liela magnēzija koncentrācija padara akmeni īpaši noturīgu pret temperatūras svārstībām. Šīs fiziskās un ķīmiskās akmens īpašības padara krāsni par efektīvāku siltumenerģijas nesēju. Salīdzinājumā ar parastajiem kamīniem dabīga ziepjakmens krāsns Tulikivi spēj akumulēt desmitkārtēju enerģijas kvantitāti. Attiecīgi, jo lielāka ir krāsns masa, jo lielākas mājas platību tā spēs uzsildīt un ilgāk šo siltumu izplatīt.

2. Otra svarīga iezīme ir paša siltuma īpašības. Tas ir ekoloģiskais siltums, kurināšana nesadedzina gaisu, tas nekļūst sauss un sasmacis, bet gan saglabājas svaigs. Turklāt gaisā neceļas putekļi, kas ir īpaši svarīgi cilvēkiem ar noslieci uz alerģiju. Siltums ir maigs un starojošs, tas izplatās vienmērīgi kā telpā, tā laikā: pa visu mājas platību, no grīdas līdz griestiem, un 2-3 stundu kurināšanas pietiek līdz pat 48 ilgai siltumatdevei. Degšanas produktu emisijas ir minimālas, kas atbilst visstingrākajiem Eiropas standartiem.

Foto: Publicitātes foto

3. Tas ir neatkarīgs un uzticams, augošo gāzes cenu apstākļos ekonomiski izdevīgākais siltuma avots – lai tik būtu kur glabāt malku un sērkociņus! Akumulējošā krāsns funkcionēs neatkarīgi no laika apstākļiem vai elektrības padeves pārtraukumiem. Tas sniedz proporcionāli ideāli izdevīgu minimālu malkas patēriņu ar maksimāli iegūstamu siltumu. Pateicoties patentētai degšanas tehnoloģijai un dūmu kanālu konstrukcijai, efektivitātes koeficients sasniedz 90%, un jums pietiek ar pāris malkas klēpjiem, lai krāsni izkurinātu. Tajā pašā laikā tā ir lieliska alternatīva apkure privātmājās vai dzīvokļos ar dūmvadiem, kas ievērojami samazina pamatapkures izdevumus.

4. Tā ir tradīcija. Tas ir dzīves stils. Tā ir atmosfēra. Mājas omulības un īstu ģimenes vērtību simbols. Tā ir daļa no mantojuma, ko saņems jūsu mazbērni kopā ar vecmāmiņas receptēm, ko tik viegli, ātri un garšīgi varēs pagatavot krāsns kurtuvē, kad izdegs malka. Tulikivi ir izdevīga ilgtermiņa investīcija jūsu mājokļa nākotnē, jo šāda veida krāsns kalpošanas laiks ir neierobežots.

5. Tas ir dizains: efektīgs un lakonisks vienlaikus, lai iederētos visdažādākajā interjerā, sākot ar klasisku, beidzot ar modernu. Ziepjakmens estētiskās kvalitātes ir tik augstas, ka vēsturiski tas pat tika izmantots ziemeļvalsts galvaspilsētu skaistāko ēku fasādes rotāšanā. Savukārt jaunākā Tulikivi “Karelia” krāšņu līnija ir īpaša ar līdz šim nebijuša izmēra stikla durtiņām – lai vērot liesmu spēli būtu vēl patīkamāk, bet dubultais stikls padara tās vēl drošākas bērniem. Krāsns siltumu var un vajag izmantot maksimāli: veselīgas maltītes pagatavošanai ietilpīgā kurtuves daļā vai krāsnī.

Foto: Publicitātes foto

6. Tulikivi jaunievedums – daudzveidīga akmens apstrādes izvēle un iespēja pašam kombinēt savas krāsns konfigurāciju. Šādi “Karelia” sērijas virsmām var izvēlēties starp 4 efektīgiem dizaina veidiem: no klasiski gludām līdz grafiski strukturētām. Kopumā zīmola modeļu rindā ir vairāk nekā 100 variācijas, un tajā iekļaujas Latvijas pircēju starpā iemīļotas virtuves plītis, kamīni ar cepeškrāsnīm un pirts krāsns.

7. Visbeidzot, tā ir augsta skandināvu servisa kultūra. Tulikivi pārstāvniecība Latvijā SIA Akmens Krāsnis nodrošina saviem klientiem pilnu pakalpojumu spektru. Sākot ar palīdzību optimālā krāsns modeļa izvēlē tieši jūsu mājām un bezmaksas konsultāciju izbraukumā uz objektu līdz uzstādīšanai, kas ir iekļauta jūsu krāsns cenā. Papildus kompānija var piedāvāt papildu pakalpojumus: no veca kamīna demontāžas līdz dūmvada ierīkošanai un topošās krāsns uzstādīšanas vietas sagatavošanai. Turklāt Tulikivi vienmēr uzturēs saikni ar klientu arī pēc piecu gadu tehniskās garantijas termiņa beigām.

www.tulikivi.lv

Rīga, Pulkveža Brieža 43

t. 67381149, 26781055

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu