"Lattelecom" nākamnedēļ atklās jauno tehnoloģiju inovācijas centru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Telekomunikācijas uzņēmums "Lattelecom" nākamnedēļ atklās jauno tehnoloģiju inovācijas centru un zīmolu "tet", aģentūru LETA informēja "Lattelecom" pārstāve Māra Arāja.

Preses konference notiks 28.janvārī plkst.13 "Lattelecom" jaunajā inovāciju tehnoloģiju centrā, Dzirnavu ielā 105, Rīgā.

Konferencē piedalīsies "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, kurš stāstīs par aktuālo tehnoloģiju nozarē, 2018.gada finanšu rezultātiem un biznesa stratēģiju turpmākajiem trim gadiem. "Lattelecom" korporatīvās attīstības direktors Krists Avots, kurš stāstīs par jauno biznesu attīstību un tendencēm, kā arī "Lattelecom" Izklaides un komunikāciju pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda, kura stāstīs par izklaides un televīzijas nozares piedzīvoto 2018.gadā un 2019. gada gaidāmajiem notikumiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka šī gada pavasarī "Lattelecom" mainīs nosaukumu un zīmolu uz "tet".

Gulbis iepriekš sacīja, ka "tet" ir zīmols, kas patlaban nodrošina elektrības biznesu, bet tagad "ar jaunu enerģiju tas būs jaunais tehnoloģiju zīmols, kas turpinās attīstīties ārvalstu tirgos".

Viņš papildināja, ka līdz ar nosaukumu maiņu mainīsies arī paša uzņēmuma darba organizācija un turpmākā attīstība.

Gulbis atzīmēja, ka zem nosaukuma "tet" būs divi pamatvirzienu zīmoli - "tet" būs atpazīstams arī kā tehnoloģiju zīmols, bet "Helio" kā izklaides zīmols.

Tāpat ziņots, ka "Lattelecom" konsolidētais apgrozījums 2017.gadā bija 195,67 miljoni eiro, kas ir par 1,1% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt koncerna peļņa palielinājās par 26,4%, sasniedzot 40,7 miljonus eiro.

"Lattelecom" pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Dānijā reģistrētajam "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%). "Lattelecom" grupā ir uzņēmumi "Lattelecom", "TET", "Citrus Solutions", "Lattelecom Technology", "Helio Media" un "Baltijas datoru akadēmija". "Lattelecom" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" daļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu