Ford Focus kļūs par pikapu?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ford gobālo tirgu vadītājs Džims Fērlijs apstiprinājis, ka zilā ovāla zīmols gatavojas izlaist pikapu, kas būtu pieejamāks par modeli Ranger.

Detroitā notikušajā Deutsche Bank Global Auto Industry konferencē Fērlijs teicis, ka "kompānija veic investīcijas pieejamākos pikapos, un ir gaidāma jaunu modeļu vārdu parādīšanās šajā kategorijā".

Ne Fērlijs, ne arī citas Ford amatpersonas konkrētus topošās modeļu sērijas izlaišanas termiņu nemin. Norāda tikai to, ka informācija sekos.

Kā piebilst Automotive News, informācija par jauniem pikapiem izskanējusi jau iepriekš. Piemēram, pērn publiskajā telpā nonākušas ziņas, ka Ford plāno līdz 2022.gadam sagatavot pikapu uz jaunā Focus tehnoloģiskās platformas.

Lai arī izklausās neparasti, Ford līdz 2013.gadam Brazīlijā piedāvāja modeļa Fiesta pikapu Courier. Tieši šādu nosaukumu Ford rezervējuši sev ASV.

Papildus jaunumiem par kompaktu pikapu, par kura iespējamo nonākšanu šaipus okeānam ziņu nav, Fērlijs izteicies arī par plānoto modeļu elektrifikāciju. Proti, līdz 2022.gadam par 11 miljardiem ASV dolāru paredzēts radīt 16 jaunus pilnībā elektriskus auto un 24 hibrīdus vai plug-in hibrīdus.

Ford Ranger
Ford Ranger Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu