EM parlamentārā sekretāra amatam virzīs "KPV LV" frakcijas konsultantu Berganu-Berģi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ekonomikas ministrija.
Ekonomikas ministrija. Foto: LETA

Uz Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāra amatu nolemts virzīt "KPV LV" Saeimas frakcijas vecāko konsultantu Kristu Berganu-Berģi, žurnālistiem pastāstīja "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Artuss Kaimiņš.

Iepriekš Bergana-Berģa kandidatūra bija neoficiāli izskanējusi saistībā ar iespēju ieņemt Finanšu ministrijas (FM) parlamentārā sekretāra amatu. Tomēr FM parlamentārā sekretāra amatam tika nolemts virzīt frakcijas priekšsēdētāju Ati Zakatistovu (KPV LV).

Ekonomikas ministrs ir "KPV LV" pārstāvis Ralfs Nemiro.

Bergans-Berģis kandidēja 13.Saeimas vēlēšanās, bet netika ievēlēts.

Informācijas centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā liecina, ka 1993.gadā dzimušais Bergans-Berģis 2015.gadā Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnē, bet 2018.gadā šajā pašā augstskolā maģistra grādu.

Viņam pieder 2832 kapitāldaļas 2831 eiro vērtībā uzņēmumā SIA "Greenwalk Baltic", kā arī 1999.izlaiduma gada automašīna "BMW".

Bergans-Berģis ir "Greenwalk Baltic" valdes loceklis un SIA "Suņu būda" jurists.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu