"Gods kalpot Rīgai" ierosinājumu atbrīvot Ušakovu vērtēs īsi pirms ārkārtas sēdes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Gods kalpot Rīgai"  frakcijas vadītājs Vjačeslavs Stepaņenko
"Gods kalpot Rīgai" frakcijas vadītājs Vjačeslavs Stepaņenko Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šodien plkst.16 notiks partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) frakcijas sēde, lai neilgi pirms Rīgas domes ārkārtas sēdes izvērtētu opozīcijas aicinājumu atbrīvot no amata mēru Nilu Ušakovu (S), informēja frakcijas vadītājs Vjačeslavs Stepaņenko.

Politiķis atrunājās, ka pašlaik nevar komentēt frakcijas biedru iespējamo balsojumu, jo šodien vēl neesot saticis frakcijas biedrus.

Kā ziņots, Rīgas dome šodien plkst.16.30 sasaukusi ārkārtas sēdi, kurā tiks skatīts jautājums par Ušakova iespējamo atbrīvošanu no amata, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis. Šo jautājumu par Rīgas domes priekšsēdētāja atstādināšanu no amata pieteikuši opozīcijas deputāti.

Pirms pāris nedēļām Rīgas domi atkārtoti "sašūpoja" korupcijas skandāls pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme". Veicot procesuālās darbības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veica kratīšanu Rīgas mēra kabinetā un dzīvesvietā.

Ušakovs pēc kratīšanām no amata atkāpties negrasās, jo viņam nekāds statuss šajā procesā piemērots neesot un viņš neesot veicis nekādas nelikumīgas darbības. "Saskaņa" paudusi viedokli, ka notikušās kratīšanas esot politiska izrēķināšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu