Atklājam "Vingruma maratona" 6. sezonas dalībniekus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Vingruma klubs" sadarbībā ar TVNET un "Egoisti" svinīgi paziņo, ka "Vingruma maratona" 6. sezona ir atklāta!

Esam izvēlējušies sešus apņēmīgus, mērķtiecīgus un visādi citādi lieliskus cilvēkus – Vingruma maratona dalībniekus, kas turpmākos trīs mēnešus dalīsies ar savu pieredzi treniņu gaitās, savām mazajām un lielajām uzvarām ceļā uz mērķa īstenošanos.

Šogad dalībnieki izvēlēti kolorīti, katram ir savs – atšķirīgs stāsts, ikdienišķas problēmas, bet visus vieno kopējs mērķis - kļūt vingrākiem, veselākiem un stiprākiem.

Tad nu, lūk, iepazīstinām ar galvenajiem projekta varoņiem!

Ieva Jonsone (49) – uzņēmēja, biznesa dāma, kurai, kā pati saka, aizņemtība vienmēr licies piemērots un pieņemams arguments, lai kaut ko nedarītu un palaistos. Regulāri brauc darba komandējumos un kopumā dzīvo visai noslogotu darba ikdienu. Ar projekta palīdzību vēlas ieviest paradumu steidzīgajā ikdienas ritmā iekļaut sportiskās aktivitātes un veselīgas ēšanas paradumus.

Ieva
Ieva Foto: Publicitātes foto

Monta Muraška (29) saka: “Ir jāiemīl sevi, un tikai tad būsi laimīgs... Bet kā var sevi iemīlēt, ja tu spogulī redzi to, ko nevēlies redzēt? Varbūt viss beidzot ir jāmaina un jāsāk rīkoties stiprāk, lai varētu vasarā ar sevi lepoties pludmalē.” Tāds ir Montas mērķis, kļūt skaistākai un pievilcīgākai, pirmkārt pašas skatījumā. Vēl jo vairāk arī tāpēc, ka Monta šogad gatavojas kāzām.

Monta
Monta Foto: Publicitātes foto

Inga Birzniece (28) – mamma sešgadīgam bērnam. Kā pati atzīst, vislielākās sāpes un grūtības sagādā apziņa, ka bērna acīs viņa ir resna. Liekais svars traucē ikdienas darbos un aktivitātēs, kurās labprāt iesaistītos, bet fiziski to nespēj. Ingas lielākais mērķis šajā projektā ir kļūt veselai: “Aptaukošanās ir slimība, es vēlos izveseļoties no šīs slimības un izvairīties no sekām, kuras šāda veida slimība rada.”

Inga
Inga Foto: Publicitātes foto

Dāvis Kancāns (27) – vienīgais kungs starp dāmām šajā projektā. Paraugoties uz Dāvi, liekas, ka pēc vispārpieņemtajiem standartiem viss taču ar viņu kārtībā, kāpēc piedalīties maratonā? Dāvis ir jaunais uzņēmējs, pārstāv ēdināšanas industriju, ēst gatavošana ir  dzīves neatņemama sastāvdaļa, kurai viņš pieiet ar sirdi un dvēseli. Līdzīgi kā Ievai, arī Dāvim ir piepildīts darba dienas ritms, un lielākais motivators šajā projektā ir vēlme iemācīties ar sportu un veselīgām aktivitātēm gūt papildu enerģiju ikdienai un darbam. Bonuss, ko Dāvis piemin, būtu ieviest paradumu no rītiem piecelties ar pirmo modinātāja signālu. 

Dāvis
Dāvis Foto: Publicitātes foto

Līva Jonikāne (30). Līvas stāsts nav no vieglākajiem. Viņa 15 gadus - pusi sava mūža ir mocījusies ar svara problēmām un ēšanas traucējumiem. Vispirms anoreksija, tad  kompulsīva pārēšanās un vienaldzība pret veselību, svara svārstības 40 kg viena gada laikā. Līvas lielākais atbalsts un motivators piedalīties projektā ir viņas puisis, ar kuru Līva šovasar precēsies.

Līva
Līva Foto: Publicitātes foto

Elīna Vāvere (26), kā jau vairums liekā svara mocīto, ir izmēģinājusi visas diētas, lasījusi, izglītojusies un interesējusies par svara zaudēšanas metodēm, bet galarezultātā iestājies apjukums no informācijas pārpilnības. Elīna ir IT jomas speciāliste, dzied korī un runā piecās svešvalodās. Viņa ir pārliecināta, ka sadarbība ar profesionāļiem – treneriem un uztura speciālistiem, kas dod pareizos padomus, iedvesmos ne tikai viņu, bet arī citus, kas grib veselīgu uzturu un sportošanu padarīt par savu dzīvesstilu.

Elīna
Elīna Foto: Publicitātes foto

Ceram, ka dalībnieku stāsti iedvesmos arī lasītājus pievērsties savai veselībai, rast prieku kustībās un sportā, veselīgā uztura paradumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu