Rīgas dome aptaujā pētīs iedzīvotāju apmierinātību ar pašvaldības darbu (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas Rātslaukumā notiek pikets, kurā tiek pausta neapmierinātība par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem
Rīgas Rātslaukumā notiek pikets, kurā tiek pausta neapmierinātība par bedrainajām Rīgas ielām, dārgāko sabiedrisko transportu reģionā, fiktīviem konsultantiem Rīgas domes kapitālsabiedrībās, nesamērīgi dārgajiem remontiem un citiem procesiem Foto: Ieva Leiniša / LETA

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments izsludinājis iepirkumu, lai atrastu kompāniju, kas veiks aptauju par Rīgas iedzīvotāju apmierinātību ar pašvaldības darbību un pilsētā notiekošajiem procesiem, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Uzvarētājiem aptaujas veikšana būs jānodrošina 58 Rīgas apkaimēs. Aptauja būs jāveic par tādām jomām kā kultūra, sports, atpūta, nodarbinātība, apmierinātība ar dzīvi, drošība, izglītība un citās.

Aptaujas dati tiks izmantoti Rīgas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas līdz 2030.gadam un Rīgas attīstības programmas 2014.-2020.gadam izstrādes gaitā.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir līdz 32 231 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Aptaujas veikšana jānodrošina 12 nedēļu laikā no līguma parakstīšanas brīža.

Pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz 12.martam.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu