Pliko skrējiens Rīgā pulcē 40 dalībnieku (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šorīt Rīgā aizvadīts Pliko skrējiens, kas pulcējis 40 dalībnieku, informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Kristaps Antonišķis. "Biohacking.lv" rīkotais ziemas skrējiens šortos noticis otru reizi, un tajā piedalījies par desmit dalībniekiem vairāk nekā pirms gada.

Lai garantētu to, ka dalībnieki ir fiziski un mentāli gatavi skrējienam šortos, pirms skrējiena tika aizvadīta kopīga iesildīšanās. Antonišķis uzsvēra, ka visi skrējiena dalībnieki bez problēmām veica skrējienu no Sporta ielas 2 kvartāla līdz Brīvības piemineklim un atpakaļ, jo bija pienācīgi sagatavojušies.

Skrējiena rīkotāju, kustības "Biohaking.LV", mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu ilgākam mūžam un mudināt aktīva dzīvesveida entuziastus pievienoties kustībai.

"Mums ir prieks, ka arvien vairāk cilvēku nebaidās no aukstuma un ir gatavi izaicināt sevi, lai kļūtu izturīgāki un uzlabotu savu veselību un pašsajūtu. Aukstums un norūdīšanās ir viens no veidiem, kā aktivizēt imunitāti, nostiprināt nervu sistēmu un justies labāk," klāstīja Rūdīšanās skolas vadītājs un "Biohacking.lv" līdzdibinātājs Māris Žunda.

Jau vēstīts, ka skrējiens šortos ir viens no pasākumiem, kas šopavasar iesilda lielāko sevis uzlabošanas pasākumu Baltijas valstīs - otro Ilgdzīvošanas konferenci "Biohacking 2019". Konference aprīļa beigās Rīgā pulcēs "biohacking" ekspertus no visas pasaules, lai kopā apgūtu arvien jaunus veidus, kā uzlādēt savu ķermeni un pilnveidot prātu ilgākam mūžam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu