"Par citādo" otrā sērija. Saruna ar dzemdību speciālisti Dinu Cepli (4)

Podkāsts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Anetes Bendiks podkastā "Par citādo" otrā sērija ir veltīta dzemdību aprūpes tēmai. Par aprūpi, kas ciena, iedziļinās un atbalsta sievieti ceļā uz satikšanos ar savu bērnu. Par drošības sajūtu. Par pašas atbildību un darbu. Par to, kāpēc šāda līmeņa aprūpe vēl aizvien ir citādāka, nevis pašsaprotama.

Anete: "Lai aprunātos par šo tēmu, uz sarunu aicināju Dinu Cepli. Ginekoloģi un dzemdību speciālisti, "Stārķa ligzdas" autori, kuras satikšana arī man personīgi ir bijusi nozīmīga. Speciāliste, kura tik vispusīgi un pilnīgi iedziļinās katrā pacientā, katrā sievietē.

Lai arī Dinai ir spēcīgs savs viedoklis, viņa, to paužot, neliek tev justies neērti, ja nedomā tāpat, un ir ļoti toleranta pret katra cilvēka individualitāti. Viņas pieredze, personība un attieksme pret sievieti padara viņu unikālu un citādu nekā speciālisti, kādus mums ierasts šajā jomā satikt."

Klausies Anetes podkāstu arī Spotify un iTunes!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu