"Vingruma" Ieva: varēju uzvilkt vecos džinsus, kuri skapī nīkuši vieni paši ilgāku laiku!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Cik patīkami ir pamosties pirmdienas agrā rītā un pirmā doma: šodien uz zāli. Varētu teikt, ka mērķis sasniegts, jo tieši šo sajūtu es meklēju. Dienas darbi tiek plānoti tā, lai varētu paspēt, lai treniņš būtu obligātajos darbos. Pirmo reizi biju pirmdienas vakarā, un jāsaka, ka laikam pēdējo, jo izskatās, ka mēs visi brīvdienās sagrēkojam un tad pirmdien uz zāli! Gandrīz bija jākaujas par trenažieriem, jo cilvēku daudz. Līdz ar to darbošanās mazliet ievelkas.

Otrdien, kā jau ierasts, treniņš pie Elīnas, šoreiz ar hantelēm. Vairāk rokām, presītei utt.

Gaidīju, ka trešdienas rītā nevarēšu neko smagāku par zīmuli pacelt, bet nekas, viss labi. Tas bija ļoti mānīgs priekšstats, jo ceturtdienas rītā žaketi uzvilku ar grūtībām. Citiem vārdiem, sapriecājos par velti, ka kaut kas ir uztrenēts un redz kā šito pārlaidām mierīgi.

Viss, ko dari un trenē iemaņas, ir uz labu, tāpat par kaloriju skaitīšanu. Jau varu saskaitīt un kontrolēt kalorijas galvā, nav jāskatās app visu laiku. Grūtāk ir ar vakariņām, kad ir darbā jāiet uz tikšanos un nav ne jausmas, ko varētu ēst vai kāds kaloriju salikums tur īsti ir.

Mēģinu noapaļot un ceru, ka man piedos. Tā gan jāprasa vairāk būs sev, jo tie rezultāti vajadzīgi man, nevis kādam citam.

Varat smieties, bet, meklējot specifisku ēdienu kalorijas, noskaidroju, ka populārākajā ātrās ēšanas restorānā ir norādītas visas kalorijas, respektīvi, ja grēko ar burgeru, skaidri zināsi, cik. Kalorijas ir norādītas arī populārā mēbeļu veikala menu, un vari izvēlēties, vai gaļas bumbiņas ar 662 kcal vai ko citu.

Foto: Vingruma klubs

Trešdiena un ceturtdiena bija nesportiskas dienas, kur ceturtdiena vairāk dvēselei – balets "Pērs Gints" mūsu Operā. Man ir duālas sajūtas par uzvedumu, jo tik ļoti gribējās baudīt baletu, bet šeit bija vairāk tāds labi izveidots priekšnesums, gan ar baleta elementiem, gan tēlojumu, muzikālo izpildījumu utt.

Piektdiena atkal trenažieru zālē, kur mani gaidīja jauns sadarbības verķis – es to nosaucu par slaideri, bet nav ne jausmas, kā ir oficiālais nosaukums, bet, ja skaita, cik slaidi veikt, tad pieļauju, ka tas tā arī domāts. Uzreiz jāsaka, ka nekas nenomainīs manu mīlestību pret velotrenažieri, jo tas man šķiet vislabākais. Šeit mazliet ceļi pretojās, bet es to norakstīju uz pieredzes un treniņa trūkumu. Kaut kas jāpamaina, citādi tikai vieni un tie paši verķi.

Visi treniņi dod rezultātu, un droši, ka kaloriju skaitīšana arī, jo piektdienas vakarā, ejot uz Pirmo rokkafejnīcu, varēju uzvilkt vecos džinsus, kuri skapī nīkuši vieni paši ilgāku laiku. Tagad jāsaņemas, lai drīz varētu iet pirkt jaunus, jo vecie būtu par lieliem :) Manuprāt, labs mērķis.

Sestdiena un svētdiena, kā ierasts, Ikšķiles apkaimē ar āra darbiem un pastaigu.

Nedēļa produktīvi noslēgusies, mazliet vairāk bijis neordināru situāciju, kur kalorijas mētātas pa labi un pa kreisi, bet kopumā saskaitījušās.

Nākamnedēļ būs vajadzīgs īpašs atbalsts, jo ir komandējums un treniņi jānoorganizē  pašai, kā arī ēšana jāievēro pastiprināti. Turat īkšķus, lai izdodas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu