"Vingruma" Elīna: Esmu atkal nonākusi tai punktā, kur, par spīti visam, progresa nav...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Šonedēļ mani sagaidīja pavisam jauns izaicinājums - mans pirmais komandējums. Uz Vingruma klubu pirmdien devos ar visu čemodānu, jo jau pēc pāris stundām bija jābrauc uz lidostu. Pēc darbīgās nedēļas nogales ir manāms nogurums un enerģijas nav ne tuvu tik daudz kā ierasts. 

Arī trenerīte Inese to pamana un piedāvā individuālus vingrojumus. Pēc iesildīšanās gan jūtos nedaudz žirgtāka un turpinu kopā ar pārējiem treniņu biedriem. Uz TRX izmēģinām pavisam sarežģītu vingrojumu, ko iepriekš nebiju redzējusi, - vienu kāju iztaisnotu nostiprinām TRX un taisām pietupienus. Līdzsvara izjūta, kura man vēl aizvien jāpilnveido, šeit noteikti palīdz! Treniņš dod gaidīto enerģijas devu atlikušajai dienai un diviem lidojumiem, lai nokļūtu Norvēģijā.

Pirmais pārbaudījums ir otrdienas brokastis viesnīcā. Izlemju par labu mazsālītam lasim, lapu salātiem un svaigiem dārzeņiem. Vislielāko līkumu metu franču kruasāniem un pain au chocolat (franču šokolādes smalkmaizīte), taču sajūsma par lasi brokastīs palīdz noturēties! Arī pusdienās ir vieglāk nekā gaidīju, jo ofisā ir ēdnīca ar plašu piedāvājumu un varu izvēlēties sev piemērotāko. Pēc darba dodamies apskatīt pilsētu un viesnīcā atgriežamies ar 20 000 nostaigātu soļu Stavangeres svaigajā gaisā!

Foto: Vingruma klubs

Vislabākais pārsteigums un lielākais prieks trešdien no rīta ir tas, ka mana kreisā potīte nesāp nemaz. Staigājot jutu nelielas sāpes un uztraucos, ka pēc tik garas dienas atgriezīsies vecās problēmas. Taču vienu no pirmajām reizēm mūžā, pēc 15 kilometriem, varēju celties un sākt nākamo dienu bez jebkādām problēmām! Šķiet, ka visu dienu gaidīju, kad tomēr sāksies ierastās sāpes, taču nekas nemainījās. Arī atgriežoties Rīgā un dodoties uz ierasto ceturtdienas rīta treniņu, viss bija pārsteidzoši labi!

Lai arī svēršanās pie Normunda ir ieplānota piektdienas vakarā, īsi pirms darba beigām saprotu, ka dēļ izmaiņām darba grafikā uz norunāto laiku netieku. Labi, ka Normunds ceturtdienas vakaros ir Vingruma klubā, un pavisam neplānoti steidzos turp. Šoreiz gan rezultāti nav ļoti iepriecinoši... Lai arī divu mēnešu laikā tauku masa ir samazinājusies par 3,4 kg, vienīgās izmaiņas pēdējo divu nedēļu laikā ir tikai pieaugums muskuļu masā. Augšstilbi ir sarukuši par 2 cm, taču pārējie mērījumi ir palikuši nemainīgi. Pārņem izmisums, jo atkal viss ir apstājies... Esmu atkal nonākusi tai punktā, kur, par spīti visam, progresa nav...

Foto: Vingruma klubs

Taču pēc sarunas ar trenerīti Inesi un treniņu biedreni Līvu neļaujos vēlmei padoties un sestdienas treniņā atdodu sevi visu. Strādājam, lai uzlabotu līdzsvaru, un atkal jau nav viegli. Kreisā potīte vēl nav pietiekami spēcīga, lai es varētu izpildīt visus vingrojumus, tomēr jūtu milzīgus uzlabojumus. Šī apziņa dod motivāciju turpināt, arī tad, kad paliek pavisam grūti!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu