Par 1,2 miljoniem eiro atsākta Ķeguma HES tilta atjaunošana

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pēc ziemas pārtraukuma atsākti Ķeguma hidroelektrostacijas (HES) tilta atjaunošanas darbi uz autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums 73,75 kilometrā, informēja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Būvdarbus veic SIA "Viadukts", to līgumcena ir 1,2 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli, ko sedz valsts budžets.   

Kā informēja LVC pārstāvji, autoceļa posmā ir ieviests autotransporta ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā un platuma ierobežojums 2,75 metri. Satiksme tiek regulēta ar luksoforu, lai šķērsotu tiltu var būt nepieciešamas 10 minūtēs.

Remonta laikā tiltam vēl atlicis pārbūvēt deformācijas šuves, atjaunot tērauda siju aizsargpārklājumu un nomainīt brauktuves segumu, kā arī līdz pamatiem pārbūvēt aptuveni 300 metru garo ceļa posmu līdz krustojumam ar autoceļu Rīgas HES-Jaunjelgava. Darbi turpināsies līdz rudenim.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī LVC mājaslapā "lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu