Tehnisku problēmu dēļ "Samsung" atliek salokāmā viedtāruņa "Galaxy Fold" laišanu tirgū (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienvidkorejas ražotājs "Samsung" pirmdien paziņoja, ka atliek šonedēļ paredzēto salokāmā viedtālruņa "Galaxy Fold" izlaišanu, jo daži apskatnieki, kuriem šie telefoni izsūtīti pirms oficiālās laišanas klajā, ziņojuši, ka to ekrāni sabojājušies.

"Samsung" bija paredzējusi "Galaxy Fold" laist tirgū piektdien, taču tagad plāno turpināt izmēģināt jaunos tālruņus un par jauno izlaišanas datumu paziņot tuvākajās nedēļās.

Vairāku mediju žurnālisti, kas bija saņēmuši jaunos tālruņus izmēģināšanai, ziņoja, ka pēc pāris dienu lietošanas to salokāmie displeji sabojājušies - vispirms tie sākuši mirkšķināt, tad attēls sastindzis, un visbeidzot displeji pārtraukuši darboties.

Tomēr citiem apskatniekiem jaunie telefoni darbojas bez problēmām.

"Galaxy Fold" ir divi ekrāni - 4,6 collu ārējais ekrāns un 7,3 collu atlokāmais ekrāns, kas līdzinās planšetdatora izmēram. Tālrunim ir sešas fotokameras.

Jaunā telefona cena būs apmēram 2000 eiro.

Viedtālruņus ar salokāmo displeju izstrādājuši arī Ķīnas ražotāji "Huawei" un "Royole". Gaidāms, ka salokāmais "Huawei Mate X" tirgū nonāks jūnijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu