Forums LĪDERE šogad solās būt vēl grandiozāks, iedvesmojošāks un pārsteigumiem bagātāks

Iesakām!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Foruma LĪDERE programma šogad solās būt vēl aizraujošāka, interesantāka, piepildīta ar 20 iedvesmojošu un harizmātisku lektoru prezentācijām un intervijām, spilgtām emocijām un visdažādākajiem pārsteigumiem, kas kalpos kā ceļa maize un iedvesmas deva vēl krietnam laiciņam uz priekšu.

Pasākuma programma šogad iedalās trijās sesijās, katrā no tām apskatot dažādas šķautnes sevis attīstībā, izaugsmē un līderībā. Pirmajā Foruma LĪDERE daļā fokuss tiks likts vairāk uz sievietes profesionālo izaugsmi un prasmi nebaidīties sasniegt vairāk. Lektoru prezentācijas šajā daļā vīsies ap tādām tēmām kā spēks, kas mums, sievietēm, patiesībā ir tik daudz dots. Spēks piecelties pēc kritiena un spēks nepadoties, bet virzīt sevi izaugsmes un jaunu sapņu virzienā. Tāpat tiks aizskartas tādas mūsdienās ļoti aktuālas tēmas kā sievišķā līderība, dzimumu stereotipi un sieviete biznesā. Pieredzes stāsti ļaus ieklausīties atziņās par sevis meklējumiem un īstā ceļa atrašanu.

Otrajā daļā jauni iespaidi un dzīves gudras atziņas tiks sniegtas tādās jomās kā attiecības, ģimene un mijiedarbība. Lektores liks aizdomāties par tādām tēmām kā dvēseles aicinājums, mūsdienu sievietes trauslums un spēks. Ģimenes attiecību kontekstā tiks akcentēta tendence, kas bieži vien pārvēršas nopietnā problēmā – bērni un tehnoloģijas.

Foruma skatītāju izvēlētais lektors, reanimatologs Pēteris Kļava sniegs pamācošas atziņas par intelektu kā funkciju, ko tomēr nevajadzētu uztvert kā dzīves jēgu. Savukārt ģimenes un laulību terapeite, seksoloģe Lalita Salins sniegs iedvesmojošu un pacilājošu interviju par sieviešu seksuālo atmodu.

Foruma LĪDERE noslēdzošajā trešajā sesijā lektores sniegs iedvesmas devu jomās, kuras ne vienmēr pietiek laika un drosmes attīstīt – personiskā izaugsme un kā iemācīties sapņot drošāk. Kā kļūdīties ar baudu, kā “pārlekt savai ēnai”, kā uzdrošināties gribēt mainīt savu dzīvi un piepildīt savus sapņus, lai kļūtu laimīga. Tāpat foruma noslēdzošajā daļā iedvesmojošās un viedās lektores visām foruma skatītājām sniegs krietnu devu motivācijas apzināties savu, sievietes spēku, nebaidīties būt uz “lielās” dzīves skatuves, izcelties lielajā pūlī un būt līderēm gan personiskajā, gan profesionālajā vidē.

Lai Foruma LĪDERE kļūtu par īstu svētku dienu ikvienai tā apmeklētājai, būtiska loma ir arī pasākuma ģenerālatbalstītājiem. Bet ko tad viņi paši saka par Forumu LĪDERE? Runājot par panākumiem un prasmi uzdrīkstēties sasniegt vairāk, lidostas “Rīga” valdes priekšsēdētāja Ilona Līce citēja uzņēmuma “Birchbox” līdzdibinātāju un izpilddirektori Katju Beučampu - “Lai kas tas arī nebūtu, ko jūs esat iecerējuši un vēlaties paveikt, un lai kas tas arī nebūtu, ko esat iedomājušies par šī plāna šķērsli, beidziet aizbildināties! Jūs varat paveikt itin visu!” Ilona Līce atklāja, ka: “Tāds ir bijis arī lidostas “Rīga” moto ceļā uz panākumiem – nesūdzēties par to, kā nav, bet izmantot to, kas ir; nebaidīties no drosmīgiem lēmumiem un ticēt, ka tam, kurš dara, ir iespējams viss!  Un tieši tā ir arī Foruma LĪDERE galvenā būtība: dot Latvijas sievietēm, gan tām, kas jau guvušas panākumus, gan tām, kas vēl tikai meklē savu ceļu, spēku un pārliecību iet un darīt, un sasniegt iecerēto. Tāpēc esam gandarīti jau otro gadu būt par Foruma LĪDERE ģenerālatbalstītāju, ļaujot Latvijas sievietēm piedzīvot šo īpašo dienu.”

Savukārt AS „Veselības centru apvienība” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa uzsvēra:„Mūsu privātā ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu uzņēmuma zīmolā ir trīs burti – VCA. Sagaidot un atbalstot Forumu LĪDERE, tos labprāt izmantoju, atgādinot sabiedrībai, ka tieši vesela, cienīta un apņēmības pilna sieviete var būt izcila līdere. Ar saviem augstvērtīgajiem pakalpojumiem mēs varam palīdzēt, stiprinot veselību.” 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu