Lidostā "Rīga" paaugstinātas drošības apstākļos nolaidusies "Aeroflot" lidmašīna (8)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Paceļoties sasniedzot 10 km. augstumu atgadījās sistēmas FAILs, izkrita skābekļa maskas. Sataisījām selfijus ? un pēc tam 3 km augstumā ar samazinātu ātrumu lēni atlidojām atpakaļ :) Lidostā sagaidīja smukas krāsainas mašīnas ar mirgojošām lampiņām"
"Paceļoties sasniedzot 10 km. augstumu atgadījās sistēmas FAILs, izkrita skābekļa maskas. Sataisījām selfijus ? un pēc tam 3 km augstumā ar samazinātu ātrumu lēni atlidojām atpakaļ :) Lidostā sagaidīja smukas krāsainas mašīnas ar mirgojošām lampiņām" Foto: facebook.com

Starptautiskajā lidostā "Rīga" piektdien paaugstinātas drošības apstākļos nolaidusies lidsabiedrības "Aeroflot" lidmašīna "Sukhoi Superjet 100", pastāstīja lidostas pārstāve Laura Karnīte.

Lidosta saņēmusi ziņojumu no lidmašīnas par tehniskām problēmām un tā nolaižoties tika sagaidīta pēc augstākajām drošības prasībām.

Viens no minētā "Aeroflot" reisa pasažieriem Jānis Vilcāns sociālajā tīklā Facebook raksta:

"Paceļoties un sasniedzot 10 kilometru augstumu atgadījās sistēmas FAILs, izkrita skābekļa maskas. Sataisījām selfijus ? un pēc tam 3 kilometru augstumā ar samazinātu ātrumu lēni atlidojām atpakaļ. Lidostā sagaidīja smukas krāsainas mašīnas ar mirgojošām lampiņām".

Pēc aculiecinieka teiktā, nekāda panika pasažieru vidū nebija manāma. Pusi no minētā reisa pasažieriem veidojusi skolnieku grupa no Krievijas.

Lidojumu izsekošanas portālā "flightaware.com" pieejamā informācija liecina, ka lidmašīna no Rīgas uz Maskavu izlidoja plkst.14.25, bet aptuveni virs Rēzeknes tā strauji samazināja augstumu no 10 kilometriem līdz trim kilometriem, apgriezās un devas atpakaļ uz Rīgu.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu