"Vingruma" Līva: divās nedēļās mīnus 2,5 kg tauku!!! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Pirmais treniņš pēc garajām Lieldienu brīvdienām. Diena man ir iesākusies pavisam nelāgi, saņemu vienas sliktas ziņas pēc otras un, uzkāpjot uz skrejceliņa, ir tāda sajūta, ka gribas ātrāk kāpt nost. Vai nu staigāšana man sāk apnikt (iepriekšējās 3 dienas pēc kārtas katru dienu gar jūru nostaigāju 15 km), vai arī nezinu, kas ar mani ir noticis. 

Taču nekas cits kā saņemties neatliek, un pēc nostaigātām 50 minūtēm uz celiņa dodos taisīt pietupienus un darboties ar hantelēm. Un tad melnā diena sevi apstiprināja pilnībā, jo es izdarīju kaut ko tādu, kas man lika gandrīz noģībt. Bet neliela pauzīte, un atkal viss kārtībā, ”jāmočī” tik tālāk!

Ceturtdiena. Šoreiz tieku uz svēršanos treniņa vidū, un ko tu neteiksi!! Man ir personīgais rekords!!! Divās nedēļās mīnus 2,5 kg tauku!!! WOW! Esmu pārsteigta un sajūsmā! Izskatās, ka ātrāka staigāšana uz celiņa tiešām strādā! Laikam liela ietekme ir bijusi arī Lieldienu brīvdienās nostaigātajiem 45 km gar jūru!! Nu forši, forši! Ir ļoti liels prieks par sevi, jo nebiju ko tādu gaidījusi! Ņemot vērā, ka gandrīz katru dienu ēdu arī kaut ko neveselīgu – saldējumu vai kādu citu našķi, šis superlabais rezultāts priekš manis ir dubultpārsteigums!  Fantastiski! Laikam būs jāturpina šīs garās pastaigas :)

Šajā dienā mani iepriecina arī manas mīļās draudzenītes jaunā mūzikas klipa iznākšana. Viņa ir tik ļoti laba iedvesmotāja, kas pierāda, ka uz saviem mērķiem ir jāiet, neskatoties ne uz ko. Strādājot pilnas slodzes darbu, viņa vēl paralēli spēj piepildīt savu sapni un darboties mūzikā. Tā ka, ja vēlies savā “pleilistē” vienu foršu dziesmu, meklē Anetes Porgas “Pienākt tuvāk”. Iesaku, man ļoti patīk! 

Foto: Vingruma klubs

Piektdiena. Ārā tik silts un foršs laiks, ka treniņa vietā iekštelpās dodos pastaigā gar jūru. Ar domu, ka pēc pastaigas došos pamērcēties uz Vingruma kluba SPA kā trešo šīs nedēļas apmeklējuma reizi. Šoreiz visu ceļu staigāju ar plikām pēdām, un rezultāts ir nepatīkams – tulznas :D laikam tā ir zīme, ka rītā jāņem pauzīte no sporta! Šoreiz pastaigājos viena pati, tāpēc pa trijām stundām izdevās daudz ko pārdomāt. Pēc šortu piemērīšanas šorīt, kurus biju iegādājusies pirms četriem gadiem un kuri man tagad atkal der kā uzlieti, sapratu, ka, pateicoties projektam, esmu svara ziņā nonākusi tajā pašā punktā, kurā biju pirms 3 gadiem, kad pusotra mēneša laikā uzbarojos par kādiem 6-7 kg. Šobrīd esmu nonākusi atpakaļ tajā punktā, ar kādu svaru biju dzīvojusi gandrīz 10 gadus, mēģinot daudz ko, bet īpaši uz leju ciparu ziņā nekur netiekot. Šī atziņa mazliet nomāca manu lielo prieku par labajiem rezultātiem, jo uznāca sajūta, ka nekur uz priekšu neesmu tikusi. Bet nu tā jau galīgi nav. Bet tad jau redzēšu, vai projekta laikā iegūtās zināšanas man beidzot dos iespēju tikt arī kaut kur zemāk, vai atkal iestrēgšu šajā punktā. Ceru, ka liktenis šajā jomā beidzot būs pret mani labvēlīgs!

Un, jā, pārnākot mājās un zvanot uz klubu pieteikt SPA, izrādījās, ka SPA šovakar jau ir pārpildīts. Nu, neraža :D Kā lai tagad dabū trešo apmeklējumu, ja brīvdienās sportot ar tulznainām kājām vairs galīgi negribas?

Foto: Vingruma klubs
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu