Pavasara mājokļu medības ir klāt! Tuvojas atvērto durvju dienu maratons

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 11.maijā, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 jaunajos mājokļu projektos norisināsies Atvērto durvju dienas maratons! Tas nozīmē, ka šajā dienā apmeklētājiem savas durvis vērs 17 jaunie projekti Rīgā un tās apkārtnē. Jaunos dzīvokļus ikviens varēs apskatīt un izstaigāt klātienē, bet par aktuālajiem jautājumiem dzīvokļa izvēlē un iegādē konsultēs zinoši speciālisti.

Atvērto durvju dienas maratons ir unikāla  iespēja jaunos mājokļus redzēt klātienē un "noķert" tās sajūtas, kas ir izšķirošas, pieņemot lēmumu par īpašuma iegādi.

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies un būs apskatāmi 17 jaunie projekti: 

Lāčplēša iela 13 (Centrs), Grīziņkalna Republika (Centrs), A. Briāna iela 4 (Centrs), CENTRUS (Centrs), Miera Park House (Centrs), Valdemāra 69 (Centrs), TAL Residence (Centrs), Barona 30 (Centrs), Blaumaņa 34 (Centrs), Barona Rezidence (Centrs), Promenāde (Pārdaugava), River Park Apartments (Pārdaugava), Jaunā Teika (Teika), Saliena Park Apartments (Piņķi), Baltozoli (Dzirciems), Rīgas 51 (Jūrmala), Bišumuiža (Bišumuiža).

Bonusā vērtīgi pavadītajai dienai, katrs, kurš  pieteiksies un apmeklēs Atvērto durvju dienas maratonu (vienu vai vairākus objektus), piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt EDEN pufu no Decco Centrs, ko izmantot sava mājokļa iekārtošanai.

Plašāku informāciju par jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā iespējams uzzināt kampaņas mājas lapā.

Ieskaties un piesaki savu dalību Atvērto durvju dienas apmeklējumiem! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu