Vislatvijas Saldējuma festivāls

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Saldējums vairo prieku! Par to varēs pārliecināties ikviens atvēsinošā garduma cienītājs, apmeklējot jau trešo “Vislatvijas Saldējuma festivālu”, kas notiks 25.maijā Dzintaru pludmalē (iepretim Turaidas ielai) no plkst. 11:00 līdz 19:00 kā daļa no Jūrmalas Kūrorta svētku programmas. Ieeja ir bezmaksas.

Rekordliels saldējumu klāsts no visas Latvijas

Festivālā viesi varēs baudīt vairāk nekā 100 dažādus saldējumus no visas Latvijas. Par īpaši kūstošām cenām būs pieejami visi jaunie un jau iemīļotie “Food Union“ zīmolu saldējumi “Ekselence”, “Pols”, “Tio”, “Rasēns” un citi. Pasākuma “ēdienkarti” kuplinās arī vietējo mājražotāju saldējumi, kā arī īpašais “Jūrmalas dzintara saldējums”, kas šovasar būs ekskluzīvi nopērkams tikai Jūrmalā.

“Svinēt vasaras sākumu garšīgi un ar vērienu – tas ir “Saldējuma festivāla” mērķis, tāpēc ik gadu domājam, kā festivāla programmu padarīt vēl pārsteidzošāku un dažādām gaumēm piemērotāku. Taču šogad esam spēruši vēl lielāku soli iepretim festivālu rīkošanas labajai praksei pasaules līmenī, kā rezultātā pasākums kļūs ne vien saturiski pārdomātāks, bet arī “zaļāks” – to panāksim, piemēram, saldējuma “Ekselence” desertus servējot trauciņos tikai no videi draudzīgiem materiāliem,” uzsver Sandra Usačeva, “Food Union” saldējuma zīmolu vadītāja.

Ballīti iegriezīs “Bermudu Divstūris” un citi mūziķi

Kas gan par festivālu bez koncertiem? Šogad par muzikālo pavadījumu pasākumā parūpēsies pašmāju uzlecošā indie žanra zvaigzne – mūziķis Chris Noah, grupas “Rahu The Fool” un “Svētdienas aprīlis”, kā arī Ivo Grīsniņš-Grīslis, kurš izpildīs populāros ārzemju un pašmāju hītus. Savukārt enerģiskais duets “Bermudu Divstūris” kļūs par “Saldējuma festivāla” galveno hedlaineri.

Foto: publicitātes

Būs ko darīt visiem, it īpaši ģimenēm ar bērniem

Līdzās saldējuma un koncertu baudīšanai festivāla viesiem būs pieejamas arī daudzveidīgas izklaides – gan aktīvākas, gan mierīgākas, gan pieaugušajiem, gan bērniem. Par prieku sportisko aktivitāšu cienītājiem tiks izveidota lielizmēra atrakcija “Saldējuma trase – turies!”. Tajā, ložņājot pa īpaši izveidotu šķēršļu joslu, kas iekarināta virs zemes, varēs pārbaudīt izturības, līdzsvara un ātruma prasmes.

Laiskākus atpūtas brīžus varēs piedzīvot gardēžu saldējuma “Ekselence” pop-up kafejnīcā, baudot desertus pie kafijas tases vai ar kādu atspirdzinošāku dzērienu. Savukārt labākās fotogrāfijas par piemiņu no festivāla sanāks pie lielformāta burtiem “SALDĒJUMS” un citiem īpaši iekārtotiem fotoobjektiem.

Festivāla programmā paredzētas arī īpaši bērniem un pusaudžiem saistošas aktivitātes. Skolas vecuma bērniem un jauniešiem par prieku notiks “Rasēns TV” MeetUp. Šī pasākuma ietvaros notiks vairākas aktivitātes – vispirms Kendama meistarklases, tad tikšanās un fotosesija ar “RasēnTV” Youtube kanāla vadītājiem Joretu, Laurlāci un Lotu Ulmani un Instagram vidē populārajiem influenceriem. Savukārt mazākiem bērniem būs iespēja darboties lielo ziepju burbuļu darbnīcā un vērot to paraugdemonstrējumus

“Vislatvijas Saldējuma festivāla” laikā notiks fotografēšana un filmēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu