"Vingruma" Elīna: tauku masa samazinājusies par 1.3 kg – tātad tendence ir pareiza

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Uz šīs nedēļas pirmo treniņu devos ceturtdien. Tā kā bija sanācis nedēļu garš pārtraukums starp sporta kluba apmeklējumiem, biju pārliecināta, ka treniņš šķitīs grūtāks, nekā ierasts. Biju patīkami pārsteigta, kad vingrojumi nesagādāja grūtības. Arī pēc treniņa enerģijas bija krietni vien vairāk, un jutos fantastiski!

Uz svēršanos piektdien braucu jau zinot, ka liela progresa nebūs. Svars pēdējās 2 nedēļās bija palicis teju nemainīgs. Normunds gan norādīja uz faktu, ka tauku masa samazinājusies par 1.3 kg – tātad tendence ir pareiza, un par spīti visam tauku masa samazinās. Lai arī esmu zaudējusi vien 4kg tauku šo trīs mēnešu laikā, esmu priecīga par saviem rezultātiem un ieguvumiem. Vienmēr var gribēt labāk, bet varbūt lēnām un prātīgi ir pareizais ceļš man. Pēc svēršanās nolēmu atkal fokusēties uz kardio un devos uz velotrenažieri – šoreiz uzstādīju personīgo rekordu, viena stunda un divdesmit minūtes ar vidējo ātrumu 26km/h.

Foto: publicitātes

Vingruma Klubā šonedēļ notika pavasara pirmais brīvdabas treniņš. Līdz šim uz sporta nodarbībām biju gājusi tikai iekštelpās, tāpēc biju apņēmusies izmēģināt treniņu svaigā gaisā. Uz Vingruma Klubu sestdien atbraucu laicīgi, lai pirms treniņa varētu iesildīties uz velotrenažiera. Plkst. 10:30 kopā ar trenerīti Inesi devāmies uz Kluso dārzu. Daļa no treniņa apmeklētājiem uz parku skrēja, bet dēļ potītes traumas, kas vēl aizvien reizēm liek par sevi manīt, izvēlējos turp doties raitā solī. Laiks bija kā radīts treniņam svaigā gaisā – pavasaris atkal bija atgriezies, bija silti, un saulīte slēpās aiz mākoņiem.

Bija pavisam neierasti un brīžiem šķita nepamatoti grūtāk nekā iekštelpās. Iespējams, tam par iemeslu bija neierobežotā telpa, svaigs gaiss un ikdienas trokšņi visapkārt, taču visiem varu ieteikt izmēģināt treniņus svaigā gaisā! Tas bija fantastisks nedēļas noslēgums, īpaši pēc garas darba nedēļas ofisā. Milzīgs paldies Vingruma Klubam un trenerei Inesei par superīgo nodarbību!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu