Ko starptautiski atzītais šefpavārs Pāvels Skopa piedāvās restorānā KOYA 7. sezonā?

Jauns interjers un ēdienu koncepts
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Sagaidot septīto vasaras sezonu, restorāns-bārs KOYA piedāvā vairākus jaunumus ēdienkartē, kā arī ir atjaunots restorāna interjers, kas tapis sadarbībā ar Latvijas vadošajiem interjera dizaineriem, radot jaunas vēsmas un vieglāku atmosfēru.

KOYA jaunais koncepts paredz radīt restorānā daudz brīvāku atmosfēru, vienlaikus saglabājot tā būtību. Savukārt ēdienkartē iekļautie jauninājumi būs patīkams pārsteigums visiem restorāna viesiem - sezonas garšas un sajūtas radījis nozares ekspertu atzītais šefpavārs Pāvels Skopa, kura jaunatklājēja būtība ļauj izveidot neparasti gardus ēdienus, kas atšķiras ar to pasniegšanas oriģinalitāti. Pāvels ir vairāku pavāru konkursu laureāts, turklāt šī gada martā izcīnījis divas sudraba medaļas Grieķijas prestižajā pavāru konkursā “11th International Culinary Competition Southern Europe 2019” – gan startējot individuāli, gan komandā kopā ar citiem Latvijas pārstāvjiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu