Sestdien Latvijā reģistrēti 23 ugunsgrēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD
VUGD Foto: Zane Bitere/LETA

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 23 ugunsgrēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pēcpusdienā plkst.13.30 saņemts izsaukums uz Vaidelotes ielu Rīgā, kur no viena dzīvokļa nāca dūmi. Ugunsdzēsēji konstatēja, ka dzīvoklī piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,1 kvadrātmetru platībā. No piedūmotajām telpām ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku. Ap plkst.14.20 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst. 16.02 VUGD saņēma izsaukumu uz Silciema ielu Rīgā, kur arī no ēkas logiem nāca dūmi. Ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienā no ēkas dzīvokļiem deg sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Izmantojot glābšanas maskas, ugunsdzēsēji no sadūmotās ēkas izglāba četrus cilvēkus. Šis ugunsgrēks tika likvidēts ar plkst.17.20.

Plkst.16.59 ugunsdzēsēji steidzās uz kādu daudzstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur kādā dzīvoklī dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens un sadzīves mantas 0,5 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Ugunsgrēks ap plkst.17.30 tika likvidēts.

Šonakt Ērgļos ugunsdzēsēji palīdzēja cilvēkam, kurš, braucot ar velosipēdu, bija iekritis apmēram 1,5 metrus dziļā ceļa braucamās daļas remonta bedrē - glābēji viņu izcēla un nodeva mediķiem.

Sestdien VUGD kopumā saņēma 55 izsaukumus, no kuriem 23 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 - uz glābšanas darbiem, bet 16 bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu