Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Tev izdosies apliecināt savas līdera un organizatora dotības. Kādam Auna zīmes pārstāvim tas nozīmēs darba sporta spēļu organizēšanu, savukārt citam mājas svinības.

VĒRSIS Vēlēsies baudīt mierīgu, kvalitatīvu atpūtu. Kamdēļ visticamāk izvēlēsies apmeklēt labu SPA salonu, ļauties pirts procedūrām vai arī nolemsi doties nelielā atvaļinājumā uz eksotiskām zemēm.

DVĪŅI Garastāvoklis var būt mainīgs, kas nozīmē, tev viss iesāktais diezgan ātri apniks. Lai nerastos nevajadzīgi strīdi ar tuviniekiem, draugiem, esi nedaudz savaldīgāks savās kaprīzēs.

VĒZIS Kādam no tuvākiem būs nepieciešams atbalsts. Neapšaubāmi būsi izpalīdzīgs, spēsi sniegt gan praktisku, gan morālu atbalstu grūtībās nonākušajam. Paša dzīvē iespējamas negaidītas pārmaiņas.

LAUVA Saskarsmē ar mājiniekiem ieturi diplomātisku un draudzīgu toni, jo ā ātri vien panāksi kāroto saskaņu. Attiecībās ar mīļoto, šoreiz ļauj, lai partneris nosaka dienas izklaides plānus.

JAUNAVA Noskaņojums prasīs rosību, dinamiku. Tāpēc izvēlēsies sportiskas aktivitātes vai arī nolemsi sakopt savu saimniecību, pievērsties fiziskam darbam. Dienas izskaņā secināsi, ka esi varen papūlējies.

SVARI Nekļūsti pārlieku kaprīzs, citādi mājinieki ātri vien sāks izteikt pārmetumus tavā virzienā. Pacenties vairāk ieklausīties līdzcilvēku ieteikumos un mazāk ļaut vaļu savām kaprīzēm.

SKORPIONS Diena kā radīta, lai būtu sporta zālē un rūpētos par savu ārējo veidolu. Ja esi nolēmis sagādāt pārsteigumu otrajai pusītei, tad zini, ka tam piemērotāka būs dienas otrā puse, ka partnera oma uzlabosies.

STRĒLNIEKS Tu veikli pierunāsi mājiniekus rīkoties pēc saviem ieskatiem. Ja esat nolēmuši doties izbraukumā, parūpējieties, lai ir paņemts līdzi viss nepieciešamais kvalitatīvai atpūtai dabā.

MEŽĀZIS Var pieaugt interese par mīlas dzīvē notiekošo. Iespējams, pēdējā laikā jūs ar otro pusīti būsiet nedaudz atsvešinājušies, ko nu vēlēsies mainīt. Galvenais, nekļūsti nevajadzīgi uzstājīgs.

ŪDENSVĪRS Tev pēc jautras, oriģinālas izklaides idejas tālu nebūs jāmeklē. Pateicoties lieliskajam garastāvoklim, spēsi pulcēt ap sevi plašu paziņu loku. Vakarā esi nedaudz apdomīgāks ar grādīgo dziru.

ZIVIS Dienas pirmā puse var nākties veltīt uzmanību kādam neatliekamam darbam, savukārt pēcpusdienu droši varēsi izmantot pēc saviem ieskatiem! Uzaiciniet otro pusīti uz kādu izklaides pasākumu.

SVĒTDIENA

AUNS Šodien zvaigznes neiesaka risināt nopietnas ģimenes problēmas, jo pastāv lielas pārpratumu iespējas. Labāk velti laiku sev tīkamai izklaidei. Vakarā centies būt piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒRSIS Nesēdi mājās, pavadi dienu pēc iespējas aktīvāk. Neliela fiziska aktivitāte, svaiga gaisa klātbūtne palīdzēs uzlabot ne tikai pašsajūtu, bet arīdzan ļaus tikt galā ar psiholoģiska rakstura nepūšamām!

DVĪŅI Tu noteikti vēlēsies izbaudīt brīvību un mierpilnu atpūtu. Nav izslēgts, ka dosies pie dabas vai arī apmeklēsi fitnesa centru. Centies kā nākas uzkrāt enerģiju nākamajai darba nedēļai!

VĒZIS Kāda tuva persona var pamudināt tevi ņemt dalību izklaidēs ar izteikti avantūristisku pieskaņu. Centies nepāršaut pār strīpu un nekrist galējībās! Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam grādīgo dziru.

LAUVA Zvaigznes rāda, ka dienas pirmo pusi, diemžēl, var nākties veltīt nepabeigtām darba lietām. Taču tevi tas īpaši nesarūgtinās, jo tu apzināsies, ka pēcpusdienā varēsi ļauties dzīves baudām.

JAUNAVA Atvasītes šodien var prasīs savu daļu uzmanības. Nemeklē aizbildinājumus un pavadi ar viņām vairāk laika kopā! Mīļotais cilvēks var vēlēties apspriest, kādu nopietnu kopīgu nākotnes ieceri.

SVARI Savas izklaidības, mainīgā garastāvokļa dēļ, nespēsi padarīt iesākto līdz galam un šī iemesla dēļ iespējamas nesaskaņas ar mīļoto. Lai mazinātu saspīlējumu attiecībās, liec lietā sev piemītoši humora izjūtu.

SKORPIONS Neļauj iekšējām pretrunām, negatīvajām emocijām ietekmēt attiecības ar mājiniekiem! No nevēlamās spriedzes palīdzēs atbrīvoties fiziskas aktivitātes un atpūta svaigā gaisā!

STRĒLNIEKS Tevi šodien valdzinās pretējais dzimums, vērienīgas izklaides. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem vēlāk kļūs žēl izniekotās naudas, bet precētajiem, otrās pusītes sarīkos nopietnu izskaidrošanos.

MEŽĀZIS Šī diena ir kā radīta, lai gūtu baudu no mierīgas mājās būšanas, pat zināmas bezdarbības. Dari visu iespējamo, lai atvieglotu sev dzīvi, nepievērs uzmanību sadzīviskiem sīkumiem, atpūtini nervus.

ŪDENSVĪRS Pēc lielās skriešanas un uztraukumiem, tu neapšaubāmi būsi sailgojies pēc mīļotā cilvēka. Atrodi laiku un vietu, lai pabūtu tikai divi vien. Izsapņojiet kopīgo nākotni, jūsu nodomi noteikti īstenosies!

ZIVIS Tev neliks mieru kāda sena attiecību problēma, kuras risināšanu būsi jau kādu laiku atlicis. Iespējams, tagad ir pienācis īstais brīdis, lai beidzot ķertos vērsim pie ragiem. It visā klausi savai intuīcijai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu