"Huawei" rekordātrā laikā pārdevis 10 miljonus P30 sērijas tālruņu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

"Huawei P30" sērijas tālruņu pārdošanas apjomi vien 85 dienu laikā kopš to laišanas tirgū sasniedza 10 miljonus, savukārt "Huawei" viedtālruņu pasūtījumi jau sasnieguši 100 miljonus, un šāds pieprasījums pēc tālruņiem ir sasniegts rekordātrā laikā, portāls TVNET uzzināja uzņēmuma pārstāvniecībā Latvijā.

Tāpat jaunākais "Huawei" flagmanis "P30 Pro" ir ieguvis prestižo “European Hardware Associations” balvu kā labākais 2019. gada viedtālrunis.

Pateicoties "Huawei" nepārtrauktajām inovācijām, P30 sērijas viedtālruņi piedāvā izcilu lietotāju pieredzi - gan P30, gan "P30 Pro" ir aprīkoti ar pasaulē pirmo 7nm mobilo procesoru "Kirin 980", kas nodrošina daudz augstāku veiktspēju, savukārt "EMUI 9.1" lietotājsaskarne ļauj lietotājiem baudīt dabisku un iespaidīgu lietotāja saskarnes (UI), kā arī padara lietošanas pieredzi vieglu un saprotamu.

Tālruņi tāpat ir aprīkoti ar četrkāršo "SuperSensing Leica" kameru sistēmu, 10-kārtīgu hibrīda tālummaiņu, īpaši ilgu akumulatora darbības laiku, kas ļauj telefonu bez uzlādes aktīvi izmantot veselu diennakti.

Vairāki atpazīstami mediji visā pasaulē, tostarp “Trusted Reviews” un “The Guardian” , slavē P30 sēriju un ir nosaukuši to par “2019. gada labāko viedtālruni” un “Labāko telefonu fotografēšanai”.

Pēdējo 10 gadu laikā "Huawei" ir ieguldījis vairāk nekā 61 miljardu eiro, lai radītu noturīgas tehnoloģijas un partnerības gan programmatūras, gan aparatūras piegādes ķēdēs. 

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu