Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Gremdēsies pārdomās. Varbūt būsi nolēmis ar rītdienu sākt jaunu dzīvi. Nenervozē par to, kas reiz noticis, pagātnē tu taču vairs neko tajā nespēsi mainīt. Saskarsmē ar otro pusīti esi nedaudz maigāks.

VĒRSIS Mācēsi saprasties ar tuviniekiem, iesaistīt viņus savās šodienas aktivitātēs. Piemērots laiks, lai savestu kārtībā mājas saimniecību, veiktu nelielus remonta darbus, aktīvāk pievērstos atvasīšu audzināšanai.

DVĪŅI Draudzīgas sarunas, radoša un nepiespiesta atmosfēra ir tas, ko tu šobrīd visvairāk vēlēsies. Nav izslēgts, ka vēlmes tevi aizvedīs tālu prom no mājām, ieraus galvu reibinošos piedzīvojumos.

VĒZIS Tev šodien negribēsies tā īsti kaut ko darīt, rosīties. Būsi pilnīgi apmierināts, ja varēsi neviena netraucēts pavadīt dienu vienatnē. Pievakarē paziņas tomēr var izkustināt tevi ārpus mājas.

LAUVA Garastāvoklis var būt nedaudz nomākts. Tas lielākoties pamatosies tajā, ka nedēļas laikā nebūsi spējis pilnvērtīgi īstenot savas profesionālās ieceres. Nekļūsti pārlieku skarbs pret sevi, atpūties!

JAUNAVA Šodien vēlams piesardzīgums, it sevišķi mīlas dzīvē! Nervu sistēma var būt jūtīgāka, līdz ar ko nebrīnies, ja ikdienišķi sīkumi piepeši sāk vairāk tracināt, izvest no pacietības. Ietiecams veltīt laiku meditācijai.

SVARI Pacenties nekrist savu iegribu gūstā, vairāk domāt par finansiālo stabilitāti. Zvaigznes iesaka veltīt dienu fiziskās formas uzlabošanai, veselīga dzīvesveida veicināšanai. Vakarā nesēdies pie auto stūres.

SKORPIONS It visā vēlēsies būt noteicējs, brīžiem kļūstot pārlieku tiešs, uzstājīgs. Tava attieksme var izsaukt pamatotu neizpratni no tuvinieku puses. Ir vērts ieklausīties apkārtējo viedoklī, pat ja tā ir kritika.

STRĒLNIEKS Modīsies dzīvespriecīgā, azartiskā noskaņojumā. Attiecībās ar tuviniekiem būsi gādīgs un pretimnākošs. No astroloģiskā viedokļa piemērots brīdis radošo plānu īstenošanai.

MEŽĀZIS Tevī mājos veselīga godkāre, kura mudinās sasniegt jaunas virsotnes, apliecināt sevi. Nav izslēgts, ka dienu pavadīsi pie datora, meklējot iespējas iestāties kādos profesionālās pilnveidošanās kursos.

ŪDENSVĪRS Patiks pievērst apkārtējo skatienus, izsaukt izbrīnu, ovācijas un komplimentus. Diena atbilstoša, lai uzspodrinātu sabiedrisko tēlu, rastu jaunus kontaktus, apgūtu interesantas iemaņas.

ZIVIS Vajadzēs vairāk laika, lai atietu no ikdienas uztraukumiem un pilnvērtīgi sāktu baudīt brīvdienas. Nav izslēgts, tev šajā jautājumā būs nepieciešama partnera palīdzība, kurš zinās, kā palīdzēt tev atslābināties.

SVĒTDIENA

AUNS Kādam Auna zīmes pārstāvim var rasties vēlme visai kardināli mainīt sava mājokļa interjeru. Lai sasniegtu iecerēto, netiks žēlots nedz laiks, nedz nauda. Mīlas dzīvē var uzbangot jaunas kaislības.

VĒRSIS Mazāk uztraucies par ikdienišķām lietām, centies pilnīgāk izbaudīt brīvo laiku, otrās pusītes klātbūtni. Komunicējot ar jaunāko paaudzi, ne reizi vien var parādīties domstarpības pasaules redzējumā.

DVĪŅI Var mosties interese par dzīves noslēpumaino, ezoterisko pusi. Nav izslēgts, ar interneta palīdzību, meklēsi līdzīgi domājošo, ar kuriem kopā apspriest filozofiskās tēmas, diskutētu par dzīves patieso jēgu.

VĒZIS Šodien vēlamāk atturēties no lielveikalu apmeklējuma, jo nav izslēgti neapdomīgi pirkumi, preču kvalitāte var likties zem jautājuma zīmes. Labāk atlicini savu uzmanību otrās pusītes vajadzībām.

LAUVA Tavs garastāvoklis, salīdzinot ar vakardienu, būs daudz optimistiskāks, pacilātāks. Tu labi sapratīsies ar atvasītēm, labprāt dosies kopīgi baudīt, kādu kultūras pasākumu vai sportiskas aktivitātes.

JAUNAVA Prāts tā vien nesīsies uz nebēdnībām, bohēmu. Un patiesi, gana esi strādājis, uztraucies par visu pēc kārtas. Šobrīd ir tavs laiks atpūtināt nervu sistēmu un palutināt savus baudu receptorus.

SVARI Šī var būt interesanta un patiesi ražīga diena tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar mākslas pasauli, izklaides jomu. Spēsi apburt apkārtējos ar savu šarmu un lielisko humora izjūtu.

SKORPIONS Lielisks mirklis, lai pievērstos attiecību jautājumiem, izrunātos ar partneri, skaidrāk ieskicētu kopīgās nākotnes vīzijas. Ja dodies lielākās ļaužu masās, rūpīgāk sargi savu maciņu.

STRĒLNIEKS Atturies no pārmērīgas ārišķības, esi nedaudz askētiskāks un piezemētāks. Komunikācijā ar apkārtējiem, mēģini neaizskart tematus, kuri tavam sarunu biedram liek justies nekomfortabli.

MEŽĀZIS Tev raksturīgā pienākuma apziņa un kārtības mīlestība liks, pirmkārt, tikt galā ar mājas uzkopšanas darbiem, un tikai tad ļauties tīkamajam. Taču šodien droši vari atļauties būt laiskāks, bezrūpīgāks.

ŪDENSVĪRS Esi pacietīgāks, ja vēlies tikt skaidrībā ar mīlas lietām. Tieši apdomīgums un spēja pieņemt reālo situāciju, būs noteicoša panākumu gūšanai. Ieteicams atturēties no alkohola lietošanas.

ZIVIS Uzmanība galvenokārt tiks koncentrēta tuviniekiem, viņu vajadzībām. Atvasītes priecēs ar savu dzīvespriecīgo, enerģisko attieksmi pret dzīvi. Dienas izskaņu labprāt pavadīsi otrās pusītes apskāvienos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu