Kad ar parastu zemesgabalu nepietiek: slavenības, kam pieder privātas salas (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX

Grezna māja vai dzīvoklis Ņujorkā, Londonā vai Losandželosā ir vilinoša iespēja daudziem, taču, ja slava un nauda jau ir kā slogs un tā vien gribas aizbēgt no apkārtējo uzmanības, tad privāta sala ir samērā labs risinājums. Lūk, slavenības, kas ir atklājušas, ka labprāt dzīvo uz privātas salas. 

Brūss Viliss un īpašums Tērksas un Kaikosas salās

Holivudas aktieris Brūss Viliss savu mājokli un privāto salu cenšas pārdot nu jau vairākus mēnešus. Aktiera paradīzes pludmales nams atrodas uz nelielas saliņas Parotklejas, kas ir Tērksas un Kaikosas salu sastāvā, tās ir daļa no eksotiskajām Karību salām. Nekustamo īpašumu aģentūras Sotheby’s International Reality informācija vēsta, ka aktiera 1672 kvadrātmetrus plašajā īpašumā ietilpst galvenā ēka ar piecām guļamistabām un divas trīs guļamistabu viesu mājas.

Foto: Sotheby's International Realty

Brūkas Šīldsas sala Ņujorkā

Mazliet pieticīgāka sala pieder Holivudas zvaigznei Brūkai Šīldsai - neliela saliņa netālu no Ņujorkas, Longailendā. Aktrises īpašumā esošā sala ir trīs hektārus plaša, un uz tās atrodas vien neliels, veclaicīgs namiņš angļu arhitektūras stilā. Salu ar kontinentu savieno neliels zaļais tilts.   

Maikls Daglass un sala Maljorkas tuvumā

Arī Maikls Daglass kādu laiku mitinājās privātā oāzē, bet nu nolēmis to pārdot - vēl pavisam nesen, jūnijā, aktieris savu īpašumu centās pārdot ar paša ierunāta videosludinājuma palīdzību. Pasakaino namu uz idilliskās saliņas Baleāru arhipelāgā Daglass ar toreizējo sievu Diandru iegādājās 1989. gadā par trīsarpus miljoniem dolāru. Šobrīd to ir iespējams nopirkt par 32,4 miljoniem dolāru. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Onasis ģimenes sala Grieķijas krastā

Kad grieķu miljonārs Aristotelis Onasis apprecēja Džona Kenedija atraitni Žaklīnu, jaunais pāris bija kā zem paparaci lupas. Lai kaut mazliet atpūstos no sabiedrības uzmanības un izbaudītu dabas skaistumu, Onasis iegādājās kādu salu Grieķijas teritorijā. Arī šobrīd sala vēl pieder miljonāra pēctečiem. 

Deivids Koperfīlds un sala Bahamās

Brīžos, kad slavenais iluzionists Deivids Koperfīlds neuzstājas Lasvegasas šovos, viņš labprāt spīdīgo tērpu nomaina pret peldbiksēm un dodas baudīt atvaļinājumu uz savas Karību salas. 60 hektārus plašā sala ir aprīkota ar vairākiem viesu namiem, baseinu, džakuzi un piecistabu pludmales villu. Iluzionists gan labprāt arī dalās šajā priekā un piedāvā faniem īrēt burvīgo salu par 57 000 dolāriem diennaktī.   

Džonija Depa slēptuve Bahamu salās

Karību jūras pirātu aktierim arī reālajā dzīvē patīk palaiskoties uz vientuļas salas paradīzes ielokā. Kā vēsta sludinājumu portāls "Vladi Private Islands", Deps ir īpašnieks kādai saliņai Bahamu salu teritorijā. Salā atrodas sešas baltu smilšu pludmales, palmas un bagātīga eksotisko augu veģetācija. Portālā publiskotā informācija vēsta, ka Depa salu ar apkārtējo pasauli savieno tikai viena jahtu piestātne. Šeit nav pieejams mobilais tīkls, tāpēc aktiera sala ir pilnībā izolēta no sabiedrības. 

Ričards Brensons un viņa sala Karību jūrā

Virgin franšīzes īpašnieks Ričards Brensons var atļauties teju jebko, tāpēc nav brīnums, ka miljardieris ir izvēlējies dzīvot uz eksotiskas salas. Jāteic, ka dzīve uz salas Brensonam nav padevusies viegli - 2017. gadā viņa īpašumu izpostīja viesuļvētra, taču bagātnieks jau 2018. gadā atjaunoja nopostīto māju un šobrīd piedāvā salas namiņus izīrēt citiem siltuma un eksotikas mīļotājiem. Viena nedēļa divām personām uz Brensona salas izmaksā 25 400 dolāru. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu