Rīgas centrā atklāj jaunu biroju ēku - Red Line

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sagaidīts papildinājums jaunām biroja telpām Rīgā. Ekspluatācijā nodota centra tuvumā, Bukultu ielā 11 (starp Duntes ielu un Ganību Dambi) uzbūvētā B+ klases biroju ēka - Red Line.

A/s Dambis valdes priekšsēdētājs Arturs Zausajevs stāsta: “Šī ēka ir mūsu atbilde nomnieku interesei atrasties jaunās, modernās, individuāli pielāgotās biroja telpās. Turklāt mūsu ēka piedāvā arī šobrīd tirgū konkurētspējīgu nomas likmi. Nosaukumu tā ieguvusi no fasādes arhitektūras elementa.”

Red Line biroju ēka atrodas ērti pieejamā vietā - starp Duntes ielu un Ganību dambi, nepilnu 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

Tās kopējā platība ir nepilni 6000 m2. Šobrīd nomai pieejamās platības sasniedz 2830 m2. Vidējā stāva platība ir 840 m2; pieejami biroji platībās no 75 m2. 6. stāvs kļuvis par jauno mājvietu a/s Dambis administrācijai, savukārt daļā no 5. stāva atradīsies medicīnas centrs.

Ēkas 1. stāvā tiks izvietots pusdienu restorāns ar terasi un ēkas lobijs, kā arī pilnībā aprīkota konferenču telpa (piemērota līdz 65 viesiem). 

Ēka būvēta, ievērojot jaunākos energoefektivitātes un kvalitātes standartus. Katram birojam ir atsevišķa ventilācijas un kondicionēšanas sistēma, turklāt logi ir verami, kas ļauj regulēt iekšējo klimatu atbilstoši konkrētajām prasībām.

Pie ēkas ir nobruģēts plašs stāvlaukums ar iespēju novietot 96 automašīnas un velo novietnes, kā arī apzaļumota teritorija. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu