Latvijas veikalos atgriezusies ArmorAll auto kosmētika

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdzās plašajam ArmorAll auto interjeram paredzēto līdzekļu klāstam nu atrodama arī auto kosmētika.

ArmorAll zīmols mūsu reģionā saistās ar dažādu mikrošķiedras lupatiņu, speciālo sūkļu un auto salvešu klāstu automašīnas tīrīšanai. Tomēr ArmorAll ir arī ievērojams auto kosmētikas ražotājs, taču šie produkti Latvijā līdz šim bijuši pieejami maz vai nemaz. Patlaban Maxima lielveikalu ķēdes autopiederumu plauktos atrodama neliela daļa no plašā ArmorAll kosmētikas piedāvājuma. Pagaidām tie ir divu veidu ātrie vaski, kā arī riepu un disku tīrīšanas līdzeklis.

Divi vienā rūpīgajiem

ArmorAll Wash & Wax Speed Shine ir līdzeklis "divi vienā" - auto šampūns ar Carnauba vasku. Līdzeklis paredzēts pievienošanai mazgājamam ūdenim, tātad vairāk izstrādāts auto īpašniekiem, kuri mazgā automašīnu paši mājas apstākļos. Šampūns ir pietiekami efektīvs specifisku traipu (putnu mēsli, ceļa netīrumi, koku izsvīdumi) noņemšanai, savukārt vaska frakcija faktiski tiek uzklāta jau mazgāšanas procesā: noskalojam, nomazgājam, vēlreiz noskalojam, notraucam ūdens paliekas (vēlams ar ArmorAll silikona slotiņu) - un mums ir tīrs un spīdošs auto!

Foto: Publicitātes foto

Pirms un pēc automazgātavas

ArmorAll Speed Wax savukārt ir ideāls risinājums steidzīgajiem, jo lietojams kā uz sausas, tā mitras virsbūves, arī tiešos saules staros, ko vaskojot parasti neiesaka. Speed Wax Retailer Spray bieži izmanto pēc auto mazgāšanas pašapkalpošanās mazgātavā, jo līdzeklis labi likvidē ūdens traipus, veido izteiktu spīdumu, un to drīkst uzklāt arī uz automašīnas stikliem. Savukārt ArmorAll Wheel & Tire Cleaner ir ļoti ieteicams pirms iebraukšanas automazgātavā, jo nieka trīsdesmit sekundēs atmiekšķē bremžu putekļus un citus grūti nomazgājamus nosēdumus uz diskiem. Līdzekļa sastāvs ir saudzīgs pret disku lakojumu, tāpēc to var droši lietot oriģinālo, kalto un tūninga hromēto vieglmetāla disku apstrādei. Wheel & Tire var izmantot arī disku tīrīšanai mājas apstākļos, taču ArmorAll ieteikums ir ļaut iedarboties pusminūti, pēc tam diskus noskalot ar spēcīgu ūdens strūklu. 

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu