Piemēros 5% atlaidi elektroniski iegādātām vilcienu biļetēm (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Elektriskais vilciens un cilvēki Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā.
Elektriskais vilciens un cilvēki Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā. Foto: Īriss Sviklis/LETA

No otrdienas, 20.augusta, visām vilcienu biļetēm, kuras tiks iegādātas internetā un mobilajās lietotnēs, tiks piemērota 5% atlaide, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Atlaide tiks piemērota visām vilcienu biļetēm, kuras šobrīd ir nopērkamas elektroniski, - biļetei braucienam vienā virzienā, bagāžas biļetei, kā arī tām biļetēm, kurām jau tiek piemērotas citas atlaides, tai skaitā "3+ Ģimenes" biļetei ar 50% vai 90% atlaidi, biļetei turp un atpakaļ, un bagāžas biļetei turp un atpakaļ.

Balstoties uz "Pasažieru vilciena" ierosinājumu, Sabiedriskā transporta padome 20.jūnijā pieņēma lēmumu, ar kuru tika atbalstīta šādas jaunas lojalitātes programmas ieviešana un atlaides 5% apmērā piemērošana visām internetā un mobilajās lietotnēs pārdotajām "Pasažieru vilciena" elektroniskajām biļetēm.

Veicinot e-biļešu tirdzniecības pieaugumu, "Pasažieru vilciens" paredz, ka mazināsies rindas pie biļešu kasēm un vienlaikus tiks optimizēti uzņēmuma izdevumi par vilciena biļešu tirdzniecību kasēs un vilcienos pie konduktoriem-kontrolieriem.

Līcīte norādīja, ka "Pasažieru vilciena" klienti arvien biežāk vilciena biļeti izvēlas iegādāties e-vidē. Arī 2019. gada septiņos mēnešos elektroniski iegādāto biļešu skaits turpināja pieaugt - "Pasažieru vilciena" mājaslapā, mobilajā lietotnē un izmantojot lietotni "Mobilly", ir nopirkti 1,06 miljoni vilcienu e-biļešu, kas ir par 63% vairāk nekā līdzvērtīgā periodā pērn. Šobrīd elektroniski tiek pārdoti 15% no kopējā vienreizējo biļešu apjoma.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu