"Huawei" prezentē jaunumus, no kuriem vairāki būs pieejami arī Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Huawei logo, ilustratīvs attēls
Huawei logo, ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix/Tyrone Siu

Berlīnē notikušajā pasaules tehnoloģiju izstādē “IFA 2019” tehnoloģiju uzņēmums “Huawei” iepazīstināja ar saviem jaunākajiem produktiem, tostarp jauno viedtālruni Huawei P30 Pro un FreeBuds 3 austiņām, kas būs pieejamas arī Latvijā. 

HUAWEI P30 Pro – viedtelefonu dizaina inovators

Foto: publicitātes

Jauno Huawei P sērijas viedtālruņu matētās virsmas tiek apstrādātas ar smiltīm – tieši šāda īpaša tehnoloģija tiek izmantota, radot jaunā P30 Pro dizainu. Jaunākie Huawei P30 Pro modeļi būs pieejami divās jaunās krāsās - noslēpumaini zilajā (Mystic Blue) krāsā un dūmakainajā lavandas (Myst Lavender) krāsā.

Pavisam drīz, no šā gada oktobra, arī jaunā, “noslēpumaini zilā”, krāsa būs pieejama Latvijas tirgū.

Jaunākajā P30 modelī ir iestrādāta EMUI 10 lietotājsaskarne, kā arī fotokamerai ir uzlabotas fotografēšanas un video rediģēšanas iespējas, kas nodrošina kvalitatīvu attēlu un video iegūšanu. Pasaulē atzītā uzņēmuma Leica četru kameru sistēma P30 Pro viedtālrunim piešķir profesionālas gaismjutības un tālummaiņas iespējas. Ierīce sasniedz vēl nepieredzētu minimālas gaismas foto uzņemšanu ar maksimālo jutību ISO 409600. Tas ļauj viegli tvert nakts ainas un iegūt skaidru un detalizētu attēlu. Tālrunis piedāvā arī attēla asuma regulēšanu, izmantojot paslēpto tālummaiņas objektīvu, kas nodrošina profesionālas kvalitātes tālummaiņas funkcionalitāti.

FreeBuds 3 - fona trokšņa slāpēšana zvanos un iespaidīga skaņas kvalitāte

Foto: publicitātes

Tāpat IFA 2019 konferencē tika prezentētas arī jaunākās flagmaņa bezvadu austiņas – Huawei FreeBuds 3. Tās ir smalka dizaina bezvadu austiņas, kas nāk komplektā ar unikālu, apaļu futlāri. FreeBuds 3 nodrošina lietotājiem ērtāku valkāšanas pieredzi un satvērienam patīkamu, komfortablu virsmu. Tām ir divas krāsu opcijas: melna un balta.

Tās ir pirmās bezvadu austiņas, kas darbojas, izmantojot Huawei pašu radīto jaudīgo Kirin A1 čipu, tādējādi nodrošinot stabilu un ātru savienojamību, iespaidīgu skaņas kvalitāti un viedu, trokšņus bloķējošu pieredzi FreeBuds 3 ir pirmās open-fit bezvadu austiņas, kas atbalsta trokšņu slāpēšanu, kā arī trokšņu slāpēšanu zvana laikā. Bezvadu austiņas paredz arī ANC funkcijas iestatīšanu un atiestatīšanu, kas ļauj izbaudīt nevainojamu mūzikas kvalitāti, lai arī cik trokšņainā vietā lietotājs netrastos.

FreeBuds 3 nodrošina četru stundu ilgu mūzikas klausīšanos no vienas uzlādes un 20 stundas mūzikas atskaņošanu, uzlādējot austiņas lādēšanas futlārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu