Revolūcija virtuvē: patentē dēlīti ar piecām funkcijām (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Tiem, kas mīl kulināriju, neliels jūklis virtuvē nav sveša lieta - nereti ēdiena gatavošanu veic, apvienojot vairākas darbības. Tā iemesla dēļ uz virsmas sakrājas dažādas ierīces - no svariem līdz neskaitāmiem dēlīšiem un traukiem, beidzot ar nažu asināmo un taimeri. Kāds uzņēmums "The Yes Company" ir nācis klajā ar virtuves rīku, kas apvienos vairākas virtuvē svarīgas ierīces.

Neparastais virtuves rīks sevī ietver piecas funkcijas - divus iebūvētus nažu asināmos, svarus, iebūvētu vēl vienu dēlīti, taimeri un īpašu pašattīrīšanās funkciju. Pats dēlītis ir veidots no bambusa un, kā apgalvo uzņēmums, šis virtuves rīks ir neticami izturīgs - tas spēs izturēt pat 68 kilogramu svaru un būs arī ūdensizturīgs. Dēlīša kreisajā pusē ir iebūvēts taimeris un svari - miniatūrā uzparikte spēs uzņemt laiku līdz deviņām stundām, bet mielasta sastāvdaļas izmērīs līdz trijiem kilogramiem. 

Viena no neparastākajām dēlīša funkcijām ir pašattīrīšanās sistēma ar UVC starojumu - bambusa plaknes malā ir iebūvēta novietne nažiem. Ieliec nazi dēlītī, un tas to dezinficēs ar īpašu starojumu, kas iznīcina 99,99% kaitīgo mikroorganismu. Uzņēmums "The Yes Company" apgalvo, ka šis ir pirmais "gudrais" virtuves rīks, kas palīdzēs pavāriem vai vienkārši kulinārijas entuziastiem darbu paveikt ātrāk un efektīvāk. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu