IKEA atsauc no tirdzniecības zilos un sarkanos "Matvra" bērnu priekšautus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Пресс-фото

Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču veikals IKEA drošības apsvērumu dēļ atsaucis no tirdzniecības zilos un sarkanos "Matvra" bērnu priekšautus, lai izslēgtu iespēju bērniem aizrīties ar to pogām, informēja IKEA pārstāvji.

"Pieņemts lēmums papildu piesardzības dēļ atsaukt no tirdzniecības zilos un sarkanos "Matvra" priekšautiņus," norāda IKEA sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vaiva Serpkova.

Viņa skaidroja, ka visas uzņēmuma preces tiek pārbaudītas, lai atbilstu ražošanas standartiem un tiesību aktiem, taču no pircējiem saņemtas atsauksmes, ka, paraujot priekšautiņu, ir izkritusi tā poga, ar ko bērns var aizrīties. Tādējādi zilie un sarkanie "Matvra" priekšauti, kas tika pārdoti kā komplekts, atsaukti no tirdzniecības.

Kompānijā norādīja, ka ikviens, kurš ir iegādājies šo divu krāsu priekšautiņu komplektu, ir aicināts atdot to IKEA veikalā Rīgā, saņemot atlīdzību preces pilnas cenas apmērā. Atdodot preci, nav jāuzrāda čeks.

Tajā pašā laikā "Matvra" priekšauti ar augļu un dārzeņu apdruku ir lietošanai droši, jo tiem ir atšķirīgs dizains un izmantotie materiāli.

TVNET jau vēstīja, ka Rīgā 2018.gada 30.augustā tika atklāts starptautiskais mēbeļu un mājsaimniecības preču zīmols IKEA veikals. Rīgas IKEA veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet veikala teritorija kopumā aizņem 10 hektārus. Kopējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā bija vairāk nekā 50 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu