Savāds nekustamā īpašuma sludinājums dažu dienu laikā savāc miljonu skatījumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: realtor.com

Turpinoties Helovīna mēnesim, joki-spoki nebeidzas. Kāds amerikāņu nekustamo īpašumu portāls izmantoja šā mēneša iespējas un nedaudz "pajokoja" ar kādu sludinājumu un rezultāts bija tā vērts. Kāda pavisam necila Mičiganas štata   namiņa sludinājums piecu dienu laikā guvis teju vairāk kā miljonu skatījumu, vēsta portāls "New York Post". 

Nelielās privātmājas kopējā platība ir 145 kvadrātmetri - tā sastāv no četrām guļamistabām, divām vannasistabām un spocīga pārsteiguma. Nekustamā īpašuma sludinājuma bildēs ir pamanām arī ļaundaris no filmas "Kliedziens". 

Foto: realtor.com

Portālā "Realtor" ir izvietotas 25 fotogrāfijas ar īpašumu, taču dažās no tām slēpjas šausmu filmas slepkavas tēls "Spoku seja". Fotogrāfijās redzams, ka ļaundaris grebj ķirbjus, uzglūn no dažādiem stūriem un spraugām, sēž uz poda un grābj lapas. Amizantā īpašuma pieeja acumirklī ir piesaistījusi negaidīti lielu interesentu skaitu. 

Foto: realtor.com

Savādā joka autors ir mākleris Džeimss Pails, kurš ir arī kvēls Helovīnu svētku cienītājs. "Es tikai vēlējos izdarīt kaut ko jautru šo svētku ieskaņās," tā vietējam medijam "Michigan Live" pastāstījis sludinājuma autors Pails. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu