Huawei nāk klajā ar veseliem četriem jaunumiem Latvijas tirgū, tostarp pulksteni un bezvadu austiņām (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Artūrs Martinovs

Trešdien, 23. oktobrī, pašā Rīgas sirdī jauno tehnoloģiju interesenti un mediju pārstāvji pulcējās Huawei rīkotajā pasākumā, kurā tika prezentēti veseli četri jaunumi, kas pavisam drīz nonāks arī Latvijas tirgū. 

Huawei nācis klajā ar četriem jauniem produktiem - viedtālruni Huawei Nova 5T, pulksteni Huawei Watch GT2, bezvadu austiņām FreeBuds3, kā arī P30 Pro jaunā krāsā.

Prezentācijas pasākumu vadīja Aleksandrs Jekimovs, personāla apmācības vadītājs, kurš iepazīstināja klātesošos ar jaunāko produktu specifikācijām un laipni atbildēja uz interesentu jautājumiem. 

Tāpat starp uzkodu baudīšanu, dzērienu malkošanu un čalām par jaunajiem produktiem, ikvienam bija iespēja pašam izmēģināt jaunos gadžetus, vislielāko interesi izrādot tieši par pulksteni Watch GT2. 

Ar ko tad īpaši ir jaunie Huawei produkti? 

Huawei Nova 5T

Kā pasākumā atklāja Jekimovs, Nova sērija Latvijas tirgū iepriekš nav bijusi. Šis viedtālrunis uzreiz piesaista ikviena uzmanību ar tā interesanto, nestandarta dizainu un trīs dažādām krāsām - melnu, zilu un īpaši pievilcīgu violetu toni.

Tāpat šis viedtālrunis ir unikāls arī ar to, ka pirkstu nospiedumu lasītājs atrodas viedtālruņa rāmī, kur atrodas ieslēgšanas poga. Kā demonstrēja Aleksandrs, telefons atbloķējas 0,3 sekunžu laikā. 

Foto: Artūrs Martinovs

Viedtālruņa priekšējā, 32MP "selfiju" kamera ir integrēta ekrāna kreisajā augšējā stūrī, aizņemot mazāk vietas un netraucējot, piemēram, skatīties seriālus vai spēlējot spēles. Jekimovs uzsvēra, ka šis ir pirmais Huawei viedtālrunis ar šādu risinājumu.

Jaunajam viedtālrunim ir flagmaņa procesors, tas pats, kas P30 un P30 Pro.

Tāpat telefons var lepoties ar augstas kvalitātes kamerām, kuras kopumā ir četras - 48MP, 16MP, Bokeh lēca, kā arī Makro lēca. 

Viedtālrunim ir liela atmiņa - 6 GB operatīvā, iekšējā krātuve – 128 GB, kā arī komplektā nāk ātrā uzlāde, ļaujot telefonam 30 minūšu laikā uzlādēties 50%. 

Tiesa, šim tālrunim nav bezvadu lādēšanas iespēja. 

Jāpiebilst, ka, neraugoties uz Google un Huawei nesaskaņām, jaunajā viedtālrunī ir pieejama "Android" operētājsistēma un Google aplikācijas, jo tālrunis jau ir saražots un pieejams Āzijas tirgū. 

Huawei Watch GT2 

Kā jau minēts iepriekš, sanākušo vislielāko uzmanību izpelnījās tieši Huawei Watch GT2 fitnesa pulkstenis.

Tam ir liels displejs, sniedzot augstu kvalitāti un izšķirtspēju. 

Pulkstenis darbojas līdz pat divām nedēļām, savukārt ar ieslēgtu GPS līdz pat 30 stundām no vietas. 

Foto: Artūrs Martinovs

Tāpat tas nodrošina sirdsdarbības mērīšanu 24 stundas diennaktī, piedāvājot lietotājam precīzāku fitnesa darbību mērīšanu. 

Šis pulkstenis būs īpaši piemērots sportistiem, jo tas piedāvā 15 dažādu aktivitāšu režīmus. Bez standarta skriešanas, braukšanas ar velosipēdu, ir arī elektriskā trenažiera un pat airēšanas funkcija. Pulkstenis ir ūdens izturīgs, un ar to var peldēt gan iekštelpās, gan atklātā ūdenī.

Īpaši noderīga funkcija tiem, kuri regulāri savu telefonu pazaudē vai kuriem allaž ir aizņemtas rokas - ar pulksteni ir iespējams pieņemt zvanus un atbildēt, jo tam ir iebūvēts skaļrunis un mikrofons. Kā demonstrēja Aleksandrs, skaņa ir augsta un kvalitatīva. 

Mūziķis mīļotājiem beidzot ir iespēja klausīties mūziku no pulksteņa, neizmantojot viedtālruni. Tam ir integrēta 2 GB atmiņa tieši dziesmām, tomēr šis pulkstenis atbalsta tikai Bluetooth, kas nozīmē, ka dziesmas .MP3 formātā ir jāaugšupielādē caur Huawei Health lietotni. Mūzikas straumēšanas iespējas šis pulkstenis neatbalsta. 

Novembra beigās klajā nāks arī mazāka izmēra - 42 mm - pulksteņi, kas vairāk paredzēti tieši sievietēm. Tiesa, tiem darbības laiks ir mazāks - līdz vienai nedēļai un nav integrēta mikrofona un skaļruņa.

FreeBuds 3

Huawei jaunajam bezvadu austiņām un pašam futlārim ir interesants dizains, tomēr

tās ir īpašas ar trokšņu slāpēšanas funkciju, ko iespējams gan ieslēgt, gan izslēgt.

Austiņu darbības laiks ir līdz četrām stundām, bet futlāris nodrošina vēl piecas uzlādes. 

Foto: Artūrs Martinovs

Šis futlāris atbalsta arī bezvadu uzlādi. Tiem, kam ir P30 Pro, var izmantot reverso uzlādi un ar telefonu uzlādēt savas austiņas. Bezvadu uzlāde nodrošina 30% 30 minūtēs, bet no tīkla – 70% 30 minūtēs, ļaujot mūziku klausīties līdz pat 10 stundām no vietas.

Huawei P30 Pro dūmakaini zilā krāsā

Kā ceturtais un pēdējais jaunums tika prezentēts Huawei P30 Pro jaunā - dūmakaini zilā krāsā, kuram puse no telefona ir matēta, ko ir patīkamāk turēt rokās, atstājot mazāk pirkstu nospiedumu, savukārt otra puse ir glancēta, izceļot viedtālruņa kameras. 

Foto: Artūrs Martinovs

Cena jaunajam viedtālrunim Huawei Nova 5T būs 449 eiro, pulkstenim - 249 eiro, savukārt austiņām -  179 eiro.

Publikācija tapusi sadarbībā ar Huawei. 

Foto: Huawei jaunāko produktu prezentācijas pasākums

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu