Rīgā sarūk degvielas cenas, Viļņā un Tallinā aug

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFI/Normunds Mežiņš

Lai gan Rīgā pagājušajā darba nedēļā bija vērojams degvielas cenu kritums, Viļņā un Tallinā tās šonedēļ augušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā arī šonedēļ gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena "Circle K" uzpildes stacijās samazinājās par 0,8% un bija attiecīgi 1,274 un 1,214 eiro par litru.

Savukārt Viļņā degvielas cenas šajā nedēļā pieauga par 0,9%, 95.markas benzīna cenai sasniedzot 1,131 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cenai - 1,082 eiro par litru atzīmi.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās benzīna cena kāpa par 3% un šīs darba nedēļas beigās bija 1,367 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 3,1% - līdz 1,347 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ nemainījās, un arī šo piektdien litrs autogāzes Tallinā maksāja 0,629 eiro, Viļņā - 0,499 eiro, bet Rīgā - 0,565 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu