Novembra mēneša horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Sveiks, novembri, ko labu tu man atnesīsi? 

AUNS Šis mēnesis tev var izrādīties patiesi veiksmīgs. Novembra sākumā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, tieslietām, mantojumiem saistītas lietas. Kārtojot birokrātiskās nianses, esi piesardzīgs, neļauj steigai vai neuzmanībai radīt nejaukas, paliekošas sekas. Ja tev veicami apjomīgāki finansiālie darījumi, tos labāk īstenot mēneša nogalē. Novembra vidū velti nedaudz vairāk laika ģimenei, jo īpaši atvasītēm. Nav izslēgts, ka jaunajai paaudzei būs nepieciešams tavs morālais atbalsts, padomi saistībā skolas gaitām. Mēneša nogalē zvaigznes solās akcentēt dzīves romantisko pusi. Nav izslēgts, ka tevis un mīļotā cilvēka starpā pieaugs ne tikai seksuālā kaisle, bet arī vairosies dvēseliskā saikne. Darba lietās novembra nogale var nest patīkamas pārmaiņas, jaunas peļņas iespējas.

VĒRSIS Novembris būs sava veida pārmaiņu laiks. Kāds Vērša zīmes pārstāvis pārvāksies uz jaunu dzīvesvietu, cits lūkosies perspektīvāka amata virzienā, savukārt vēl kāds iestūrēs ilgi gaidītajā laulības ostā. Viens ir pavisam skaidrs, tu visu darīsi ar sev raksturīgo pamatīgumu un pārliecību! Profesionālajā jomā svarīgi pēc iespējas vienmērīgāk sabalansēt darba slodzi, tādējādi mazinot pārpūlēšanās draudus. Šomēnes solās būt labi panākumi kolektīvajās aktivitātēs, tāpēc centies aktīvāk sadarboties ar līdzgaitniekiem, uzturi ciešāku saikni ar domubiedriem, mēģini paplašināt savu lietišķo kontaktpersonu loku. Ģimenes dzīvē mēnesis būs nedaudz trauksmains. Nav izslēgti pāris asāki strīdiņi ar mīļoto cilvēku. Taču tos samērā ātri spēsi nolīdzināt, lielākoties pateicoties savām psihologa dotībām un prasmei rast kompromisus.

DVĪŅI Lai mēnesi varētu dēvēt par izdevušos, tev vajadzēs vairāk laika veltīt savu profesionālo iemaņu izkopšanai, jaunu zināšanu apguvei un attiecību uzlabošanai ar priekšniecību. Novembra sākumā vari īstenot dažādus saimnieciski organizatoriskos darbus, uzturēt kontaktus ar ārzemju sadarbības partneriem, kā arī doties pieredzes apmaiņas braucienos. Taču rēķinies, ka ikdienas gaitās vari saskarties ar dažādiem misēkļiem, pārpratumiem, tehnikām ķibelēm. Mēneša vidus solās būt nedaudz mierīgāks. Tas būs brīdis, kad varēsi vairāk laika atlicināt savam vaļaspriekam, būt kopā ar mīļoto cilvēku. Savukārt novembra izskaņā atkal pieaugs darba tempi, tev nāksies izrādīt spēju uzņemties atbildību, pieņemt atbildīgus lēmumus, esot spriedzes apstākļos.

VĒZIS Tieksies pēc stabilām un pārbaudītām vērtībām. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi laipns, draudzīgs, vienlaikus laikā nedaudz distancētāks, piesardzīgāks nekā parasti. Zvaigznes saka priekšā, ka tava attieksme nebūs kļūdaina, kāds patiesi var centies izmantot tavu lādzīgo dabu savtīgos, negodīgos nolūkos. Lai veiksmīgi izvairītos no iespējamajiem nelabvēļiem, ir vērts rūpīgāk ieklausīties intuīcijā. Darba jomā novembris

būs interesantāks mēnesis tiem Vēžiem, kuri saistīti ar restorānu biznesu, pedagoģiju un nekustamo īpašumu jomu. Pilnīgi iespējams, tev galvā dzims idejas, kā audzēt uzņēmuma peļņu vai uzlabot saikni ar klientiem. Darba kolektīvā ienākot jaunākam līdzgaitniekam, labprāt uzņemsies sava veida šefību par viņu, sniegsi savus padomus, zināšanas. No darba brīvajā laikā labprāt pievērsīsies radošām, filozofiskām lietām. Attiecībās ar partneri izrādīsi patiesu iejūtību un sapratni.

LAUVA Novembra sākumā tu daudz labprātāk strādāsi vienatnē. Nav izslēgts, kaldināsi nākotnes plānus, kurus tuvākam laikam vēlēsies paturēt slepenībā. Der zināt, ka astroloģiskā situācija sola jūtamāku izdošanos, ja tu tomēr pakonsultēsies ar kādu un necentīsies visu izkalkulēt paša spēkiem. Sev uzticamus padomdevējus varēsi atrast gan kolēģu rindās, gan radinieku vidū. Ja iespējams, tad mēneša pirmajā pusē atturies uzņemties jaunas saistības, it sevišķi finansiālās, kā arī esi piesardzīgāks, kārtojot juridiskos jautājumus. Ikdienā lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, dažubrīd pat uzņemsies sava veida mentora funkcijas. Mēneša nogalē kļūsi atvērtāks, sabiedriskāks, biežāk apmeklēsi saviesīgus pasākumus, uzturēsies domubiedru vidē. Mīlas jomā novembris nesīs gan baudu, gan zināmu devu greizsirdības.

JAUNAVA Mēnesis iesāksies ļoti rosīgi. Tev būs daudz darba, un, kas nav mazsvarīgi, padarītā augļi būs ieguldīto pūļu vērti. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi lietišķs, kodolīgs, brīžiem varbūt nedaudz asāks, tiešāks nekā vajadzētu, taču kopsummā pretimnākošs un taisnīgs. Novembra sākums ir patiesi atbilstošs, lai pabeigtu iesāktos darbus, savestu kārtībā visas atskaites, grāmatvediskās nianses. Taču mēneša vidū vari pievērsties jauniem projektiem. Kādai Jaunavai var nākties neplānoti kravāt ceļasomu, lai dotos aizraujošā pieredzes apmaiņas braucienā. Tev droši varēs uzticēt biznesa pārrunas, dažādus organizatoriskos jautājumus. Attiecību jomā svarīgākais solās notikt novembra nogalē. Tad, neskatoties uz aizņemtību darbā, tev nāksies atrast pienācīgi daudz laika, lai atrisinātu ar ģimeni, sirdslietām saistītos sarežģījumus. Sarunās ar mīļoto cilvēku mēģini būt iejūtīgāks un pretimnākošāks.

SVARI Novembra pirmajās divās nedēļās diemžēl iespējami nelieli sarežģījumi darba lietās. Nav izslēgts, priekšniecībai var rasties pārmetumi par tevis paveikto. Svarīgi neļauties sakāpinātajām emocijām un visu uztvert pēc iespējas racionālāk, objektīvāk. Ja arī ir sanācis pieļaut kļūdas, atzīsti tās un apņemies turpmāk nepieļaut līdzīgas situācijas. Mēneša vidū vairāk uzmanības prasīs mājas solis, attiecības ar mīļoto. Sevišķi to izjutīs tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri nesen sākuši kopdzīvi. Saskarsmē ar partneri vēlēsies uzturēt ne vien romantisku, bet arī draudzīgu, bezrūpīgu gaisotni. Novembra izskaņā tevi var pārņemt iedvesma sasniegt jaunas profesionālās virsotnes, apliecināt apkārtējiem

savas patiesās spējas. Veiksme solās būt devīgāka pret tiem, kuri saistīti ar jurisprudenci un finanšu sektoru.

SKORPIONS Būsi enerģisks, dzīvespriecīgs un atvērts jauniem izaicinājumiem. Novembris būs piemērots mēnesis, lai sākotnēji apzinātos savas patiesās vēlmes, tālāko dzīves ceļu un tad arīdzan sāktu kārotā īstenošanu! Panākumos lielu nozīmi spēlēs uzticama komanda, kā arī tuvinieku morālais atbalsts, iedrošinājums. Tu droši varēsi paļauties uz savām analītiskajām spējām, stratēģa dotībām. Arī intuīcija un psihologa talants dos savu artavu. Ceļā uz panākumiem var gadīties vairāk šķēršļi, taču neviens no tiem nebūs jūtams traucēklis, proti, ar nebūšanām tiksi galā diezgan vienkārši. Novembra nogalē zvaigznes tev dos iespēju samazināt darba tempus, nedaudz atvilkt elpu, ciešāk pievērsties ģimenei, vaļaspriekiem.

STRĒLNIEKS Novembra sākums var viest savas korekcijas attiecībās ar mīļoto. Iespējams, tev un otrajai pusītei būs ļoti atšķirīgi viedokļi saistībā ar atvasīšu audzināšanu. Lai neveidotos nopietni strīdi, šoreiz labāk piekāpies, atturies no pārlieku principiālas nostājas. Darba jomā pratīsi pierādīt sevi, jo īpaši, ja esi saistīts ar tūrisma, jurisprudences, žurnālistikas vai pedagoģijas lauciņu. Pilnīgi iespējams, ka centīgākie Strēlnieki liks jaunu pamatu savai turpmākajai karjeras attīstībai. Mēneša vidū var rasties vēlme nedaudz norobežoties no sabiedrības, pavadīt vairāk laika pārdomās. Nav izslēgts, tev uz sirds būs sakrājies smagums, kuru nu vēlēsies novelt sev no pleciem. Šajā ziņā lielisks sarunu biedrs var izrādīties kāds no tuvāko kolēģu vidus. Novembra izskaņā var aktualizēties ar mājokļa labiekārtošanu, remontu saistīti jautājumi. Īstenojot iecerēto, nav vēlams uzņemties kredītsaistības.

MEŽĀZIS Lai gan novembrī vari saskarties ar sarežģījumiem gan darbā, gan privātajā dzīvē, taču interesanti, ka tieši tie ļaus tev skaidrāk saprast, ko patiesībā vēlies no dzīves un kādas ir tavas patiesās prioritātes. Novembra sākumā vajadzētu būt piesardzīgākam, kārtojot finansiālos jautājumus, rūpīgāk iepazīties ar tiem klātesošo dokumentāciju, pārliecināties, ka tajā nav ieviesušās apzinātas vai neapzinātas nepilnības. Ja tev apmeklējamas valsts iestādes, tad zini, ka mēneša vidū saikne ar tām veidosies ar vismazāko pretestību, grūtībām. Turpretim novembra beigas būs kā radītas, lai sakārtotu privāto dzīvi, vairāk laika pavadītu kopā ar atvasītēm. Ja vēlies, vari pievērsties savas ārienes uzlabošanai, sākot apmeklēt sporta klubu, izmēģinot jaunu diētu vai nedaudz pamainot savu ģērbšanās stilu.

ŪDENSVĪRS Novembris, izskatās, būs diezgan raibs un nemierīgs mēnesis. Gan ārējie apstākļi, gan tevis paša saasinātā uztvere var kalpot par iemeslu nesaskaņām ar apkārtējiem. Pielūko, lai tev raksturīgā impulsivitāte nesāk radīt problēmas darbā, nesāk iedragāt attiecības ar augstākstāvošajiem. Kopumā novembris vairāk piemērots radošiem,

sabiedriskiem, ar izklaidi, reklāmu saistītiem projektiem. Savukārt, ja tavs darbs skar smalkus aprēķinus, informācijas tehnoloģijas, inženiertehnisko jomu, esi dubultā vērīgs, veicot savus ikdienas pienākumus! Privātajā dzīvē tieksies pēc viegluma un atraisītības, vēlēsies baudīt lielāku brīvības sajūtu. Ja partneris spēs tev to dot, arī tu nepaliksi pateicību parādā. Savukārt, ja tiksi pārlieku iegrožots, ātri vien rādīsi piktu vaigu, izteiksi pārmetumus.

ZIVIS Tevi vilinās viss noslēpumainais un neizdibinātais. Nav izslēgts, ka piepeši nolemsi iestāties ezotēriskajos kursos vai apgūt citus sev interesējošos garīgos tematus, pašmācības ceļā. Šis mēnesis var būt interesants ne tikai filozofiski noskaņotajām Zivīm, bet arī ar zinātni, pētniecību saistītajām. Tavas analītiskās dotības un plašā pasaules uztvere ļaus gūt vērtīgas atziņas un labāk apzināties veidus, kā ātrāk, efektīvāk sasniegt uzstādītos mērķus. Attiecībās ar mīļoto var būt grūtāk rast kopīgu valodu, jo gan tev, gan partnerim vēlmes var būt mainīgas, ātri gaistošas. Taču viens ir skaidrs: ja reiz esat ko viens otram apsolījuši, tad dotais vārds noteikti ir jātur, citādi no strīdiem neizvairīties! Šomēnes zvaigznes iesaka būt nedaudz atturīgākam ar grādīgajiem dzērieniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu