Ņujorkas nekustamo īpašumu tirgu iekaro vēl nebijis penthauss

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Wikimedia Commons

Ņujorkas prestižajā rajonā Manhetenā pārdošanā ir nonācis vēl līdz šim nebijis dzīvoklis - tas atrodas 241 metru augstajā debesskrāpī "Woolworth" ēkā, kas ir viens no vecākajiem un slavenākajiem debesskrāpjiem pasaulē. Šis dzīvoklis ir ierīkots ēkas zaļajā jumtā un jaunajam īpašniekam izmaksās 79 miljonus ASV dolāru. 

Penthausa tipa dzīvoklis senajā debesskrāpī, kas celts no 1910. līdz 1913. gadam, pārdošanā nonāca jau pirms četriem gadiem. Tolaik dzīvokļa cena bija 110 miljoni ASV dolāru.

Foto: Wikimedia Commons

Kopumā dzīvokļa platība ir 900 kvadrātmetri un tas ir sadalīts sešos stāvos - četri no tiem ir apdzīvojami, bet augstākie stāvi, kas stiepjas līdz pat torņa smailei, ir skatu stāvi, kuros jaunais īpašnieks var ierīkot bibliotēku un skatu "laukumus".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Barnett Group | REALTORS (@thebarnettgroup) on

Dzīvoklis ir izkārtots cilindriskā veidolā un ir pieejams pilnībā nemēbelēts, toties tam ir pieejams personīgs teju 40 kvadrātmetrus plašs skatu laukums ēkas 58. stāvā jeb torņa smailē. Tāpat uz smalko dzīvokli ved privāts lifts, bet griestu augstums šeit sasniedz septiņus metrus. Pa visu dzīvokli ir izkliedēti 125 logi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Woolworth Tower Residences (@thewoolworthtowerresidences) on

Līdz ar fenomenālajiem dzīvokļiem, jaunajiem īpašniekiem ir pieejams vīna pagrabs un degustāciju zāle, sporta zāle un 15 metrus garš sālsūdens baseins.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu