Pēc sižeta par Nacionālo apvienību un neonacistiem Tviteri pāršalc jauns tēmturis (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

"Jūs pašreiz runājat par tematu, kas nav aktuāls nevienam cilvēkam," tā par Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālistes Olgas Dragiļevas veidoto sižetu izteicās Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Tiesa, Tviteris ir citās domās, un tieši šajā mikroblogošanas vietnē aizsācies jauns tēmturis #EsEsmuNeviens. 

LTV raidījums “de facto” svētdien vēstīja, ka Nacionālas apvienības birojā 2015. gada pavasarī viesojies Lielbritānijas neonacistu organizācijas “National Action” dibinātājs Bendžamins Reimonds.

Vaicājot Nacionālās apvienības komentāru par notikušo, Raivis Dzintars žurnālistei sacīja, ka “jūs pašlaik runājat par jautājumu, kas nav aktuāls nevienam citam cilvēkam un nekādā veidā neietekmē politikas procesus. Jums vajadzīgs sižets par neko. Ne es, ne Nacionālās apvienības valde ne zin šo cilvēku, ne ir interese, kā viņš bija ieklīdis Nacionālās apvienības birojā.”

Pēc sižeta Tviteri pāršalca tvīti ar tēmturi #EsEsmuNeviens, tādā veidā paužot nostāju, ka ieraksta autoram Nacionālās apvienības biedru sakari ar neonacistiem ir svarīgi. 

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu