Tests: kā brauc 12,5 tonnas smagais padomju armijas KRAZ (18)

Ātruma cilts
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas auto entuziasts Emīls Jakrins un viņa jaunākais ieguvums – 1973. gada KRAZ kravas automašīna, lielākā tehnikas vienība, kas redzēta šī gada rubrikā "Bez ABS". 

Pauls Timrots rubrikā "Bez ABS" uz sarunu aicinājis Emīlu Jakrinu, auto entuziastu un pazinēju. Emīls atzīst, ka viņam vienmēr ļoti interesējuši bruņotie spēki un tostarp arī armijas auto, tāpēc tas ir lielisks papildinājums Jakrinu ģimenes auto kolekcijā. Pauls izjautās Emīlu, kur iespējams iegādāties spēkratu gluži kā no seriāla "Černobiļa" un vai tam maz var uzticēties. Izrādās, ka auto iegādāts tepat Latvijā, kur tas netīšām uziets internetā. 

Ātruma cilts komanda arī dosies izbraukumā, lai noskaidrotu, ko 12.5 tonnas smagais 1973. gada ražojums var parādīt uz ceļa un ārpus tā. 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu