Tautas balsojuma TOP7 jeb auto, ko izvēlētos "cilvēks no ielas"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Starp šiem auto ir arī Tautas balsojuma TOP7
Starp šiem auto ir arī Tautas balsojuma TOP7 Foto: Latvijas Gada auto

Katru gadu konkursa interesantākā nominācija ir “Latvijas Gada auto 2020 Tautas simpātija”, kuras rezultāti būtiski atšķiras no auto ekspertu žūrijas balsojuma.

Pērn Tautas simpātijas balsojumā uzvarēja “Lamborghini Urus”, bet žūrijas balsojumā par “Latvijas Gada auto 2019” kļuva “Kia Ceed”, kurš neiekļuva pat Tautas balsojuma TOP7 finālistu lokā.

Tirdzniecības centrā Mols Tautas balsojums jau ir noslēdzies, taču pēdējās 24 stundas vēl var balsot internetā, turklāt laimēt vērtīgas balvas! Nominācijas uzvarētājs tiks noteikts, saskaitot visas balsis par katru automobili no t/c “Mols” un interneta balsojuma.

Šobrīd TOP7 ir: “Audi E-tron”, “Audi Q3 Sportback”, “BMW X5”, “Ford Ranger Raptor”, “Hyundai i30 Fastback N”, “Mercedes-Benz GLE” un “Porsche Macan S”.

Piektdien līdz 17:00 balsojot internetā, var laimēt jaunu auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni, kā arī vakariņas un palikšanu Vecrīgas viesnīcā “Avalon Hotel & Conferences”, ielūgumus uz “Rīgas Motormuzeju”, 10 jaunākos žurnālus-katalogus “Latvijas Gada auto 2019”.

Vēlreiz jāuzsver, ka konkursā drīkst piedalīties tikai paši jaunākie automobiļi, pretējā gadījumā dalība tiek atteikta. Šogad konkursā piedalās modeļi, kas reģistrēti pēc 2018.gada 1. oktobra.

Audi e-Tron
Audi e-Tron Foto: Latvijas Gada auto
Audi Q3 Sportback
Audi Q3 Sportback Foto: Latvijas Gada auto
BMW X5
BMW X5 Foto: Latvijas Gada auto
Ford Ranger Raptor
Ford Ranger Raptor Foto: Latvijas Gada auto
Hyundai i30 N Fastback
Hyundai i30 N Fastback Foto: Latvijas Gada auto
Mercedes-Benz GLE
Mercedes-Benz GLE Foto: Latvijas Gada auto
Porsche Macan S
Porsche Macan S Foto: Latvijas Gada auto

Žūrijas balsojums

Šogad Tautas simpātijas balsojumā ar žūrijas TOP7 finālistu rezultātiem sakrīt veseli divi auto. Konkursa žūrijas TOP7 ir: “Audi E-tron”, “BMW X5”, “Mazda CX-30”, “Peugeot 208”, “Renault Clio”, “Škoda Kamiq” un “Toyota RAV4”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu