Novembrī skatītākais televīzijas kanāls Latvijā bija TV3 (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Jaunais TV3 logotips.
Jaunais TV3 logotips. Foto: twitter

Latvijā šogad novembrī skatītākais televīzijas kanāls, pēc konsolidētajiem datiem, bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 9,7%, informēja pētījumu kompānijā "Kantar TNS".

Otrs skatītākais kanāls bija LTV1 ar skatīšanas laika daļu 9,6%, savukārt trešais skatītākais kanāls bija "PBK", kam veltīti 8,8% no kopējā skatīšanās laika.

"Kantar" mediju klientu direktors Oskars Rumpēters norādīja, ka ik dienas novembrī televīziju vēroja vidēji 70,6% Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Novembrī viens televīzijas skatītājs pie televizora ekrāna pavadīja vidēji četras stundas un 33 minūtes dienā, kas bija par 16 minūtēm vairāk nekā oktobrī.

Skatītākā konsolidētās TV programma novembrī bija 18.novembra svētku uguņošana kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 11,3% jeb 211 700 Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Otra skatītākā TV programma bija "Saimnieks meklē sievu 5" kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 10,5% jeb 197 900 skatītāju. Savukārt trešā skatītākā TV programma bija "X-faktors 3" kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 9,3% jeb 173 800 Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu