Februārī Liepājā notiks radošuma konference "Subject: Creativity"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Koncertzālē “Lielais Dzintars” Liepājā notiks radošuma konference “Subject: Creativity”. Arī šogad konferences galvenā tēma būs radošums, tā veicināšana un attīstīšana kā organizāciju, tā personību attīstībā. Lekcijas caurvīs trīs vadmotīvi — skrejceļš, strupceļš un apvedceļš.

 Stāstos lektori atklās savu pieredzi, pārdzīvojumus, piedzīvoto un izjustās mācības dažādos radošā procesa posmos.

Konferencē Liepājā uzstāsies 25 dažādu radošo industriju un ar tām saistīto nozaru eksperti un viedokļu līderi, kuru profesionālā pieredze ir sniegusi iespēju iedvesmoties, attīstīties un sevi izaicināt. Šogad konferencē uzstāsies Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, entomologs Arvīds Barševskis, atbalsta programmas “Plecs” stratēģiskais vadītājs Jānis Erts, Fonda “Mākslai vajag telpu” vadītāja Katrīna Jaunupe, arhitekte Linda Leitāne, DDB Latvia vadītājs Andris Rubīns, Žurnāla "IR” galvenā redaktore Nellija Ločmele, radio dīdžejs un žurnālists Toms Grēviņš, NBS virskapelāns Elmārs Plaviņš, Latvijas Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela, kardiologs Andrejs Ērglis, režisors Elmārs Seņkovs un citi.

Foto: Publicitātes foto

Organizatori norāda “Konference ir tradīcija un notikums radošajiem prātiem, kur viedokļu dažādība spēj iedrošināt ikvienu sava radošā potenciāla izzināšanā, iedrošinot realizēt pārdrošas idejas. Kopā ar lektoriem meklēsim atbildes, kā rast līdzsvaru starp darbu un atpūtu, veselīgu rutīnu un radošumu – jautājumi, uz kuriem ikviens procesu virzītājs vai dalībnieks agrāk vai vēlāk meklē atbildes, iedams savu ceļu un pieņemdams sev svarīgus lēmumus. Konference notiks Liepājā, sniedzot iespēju dalībniekiem izrauties no ikdienas darbiem un maksimāli koncentrēt uzmanību konferences saturam.”

Konference notiks koncertzālē “Lielais Dzintars” Liepājā, 2020. gada 21. februārī. Reģistrēties konferences apmeklējumam iespējams tās mājaslapā. Arī šogad būs iespēja skatīties konferenci maksas tiešraidē internetā. Pasākuma valoda — latviešu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu